Mam pare spraw od misia i wordiego.
Wordi:
"Wojne wypowiedzielismy MY "POLSKA MAFIA" , lecz zostalismy do tego zmuszeni.Na poczatku byly
tylko pogrozki i denerwujace nie tylko nas Lurowania i Blokowania przez czlonkow "Polish Power" w
okolicach Ab i Zamku
To sa czynniki ktore zlozyly sie na wypowiedzenie wojny , dochodzily do tego klutnie itp itd.
Wojna nastapila wtedy jak pewnego razu mial byc w GH "Polskiej Mafi" slub.
Wpadla grupa PP i zaczeli wszystko co bylo przed GH rozwalac , wtedy miarka sie przebrala i zaczela
sie WOJNA z PP.
Po "przepedzeniu" PP ze slubu , okazalo sie ze zlurowali BH w okolicach specjanie na nasz Guilde
jak to przystalo na "Nisko levelowcow" za***alismy bez problemu bodajze 2 lub wiecej BH , buhahahaha
z czym oni do ludzi przyszli"
I pierwsze kłamstwo bo wojna wypowiedziana przed ślubem a skutki wojny widać i zwalasz na nas ze ci
rozwalilismy slub i to powod wojny, gowno prawda.
"A co wy nam robicie ?? Buhahahah jednego czy dwa lub niech bedzie 3 bh lurneliscie i koniec ..."
Pozdro for Nasty Rabbit
"Jeden z punktow regulaminu Tibi " ... To co na ziemi nie jest niczyje" to po pierwsze.
Po 2 nie ja za***alem miecz a mi roz***aliscie Weslele tzn wasi czlonkowie i o to glownie poszlo
wiec jak to sie mowi na takich jak ty NOOB chyba to tak ujme lagodnie ..."
Ahhhh jestem gwiazda wszyscy sie bija o mnie ohhhh. Znowu gówno prawda.
Wszystko poszlo o firesworda zabranego przez misia.
"Jestem z Zabrza to tak na marginesie GóRnIk ZaBrZe R U L E Z a reszta LIGI niech sie cenzuruje ..."
Górnik and Petrochemia FOREVER.
Do misia jogiego:
"Nie moja wina, ze macie idiote w swojej gildii który wywala miecze na ziemie..."
Nie moja wina że masz niedobór mózgu.
"ja se go kulturalnie podnioslem i se wzielem "
Ja to se krowe na polu wydoje, a potem wypije mleko.
"Sam jest sobie winny i nie miejcie do mnie prentensji za to ! Napaotoczyla sie okazja wiec z niej skorzystalem"
Wiadomo jak okazja to zawsze korzystasz...zawsze pare groszy wiecej.
"A----- to mozemy sobie inaczej porozmawiac ! "
Serio? Ale sie umyj.
"Ręce mi już świerzbią, żeby ci przy***a* !
LOL tylko ręce, może łydki też? podrapać? lol
"Jeszcze raz mówie, że sami pierwsi zaczeliście i w końcu odpier*ol*cie się od Wordiego bo
jak ja się wqrwie to nie ręcze za siebie !!! "
A tyle razy ci powtarzalem NIE PIJ.
"Gildia PP to banada idiotów i debili ! Tam rzadza niedojrzale plciowo dzieci ktore niezastanawiaja
sie nad tym co robia ! "
Ten tekst mnie zainteresował szczególnie. Mówi "Gildia PP". Czy np zrobił mu coś Sabulus albo Danieluss?
To jest tylko przykład bo jest wielu takich co go nawet nie znaja i na odwrót.A jak ja bym poszeł jego tokiem
i powiedział że PM to debile i idioci to miło by było np Abedelowi? Nic mi nie zrobił nic ja mu i czemu mam go
wyzywać od debili i idiotów? A więc powiem tak : Miś jogi to idiota i debil który uważa siebie za jakiegoś Boga,
a nie widzi rzeczywistości, jest śmieciem.
|