Temat: Lisek Galery
Zobacz pojedynczy post
stary 26-03-2007, 20:19   #6
Arnisan
Użytkownik Forum

Arnisan's Avatar

Data dołączenia: 02 01 2005

Domyślny

czemu napis MKS i przeryske ogra widzialem wczesniej? Ogr to daruje bo powszechny to motyw. Ale napis? A moze u Ciebie to widzialem ale za cholere nie pamietam?;D wystawialas tutaj cos?

Kolidios wypisal wady zdjec, z ktorymi sie zgadzam, ale podoba mi sie mucha ;p Staraj sie unikac fotografowac obiekty w centrum kadru. Na zdjeciu ma sie cos dziac, aby bylo ciekawiej. Oczywiscie to taka dobra rada, zeby zdjecia byly ciekawsze. Zalozmy, ze zostawisz dla tej muchy troche przestrzeni z prawej strony. Wtedy ogladajacy zdjecie pomysli, ze sobie mucha moze poleciec i to nie bedzie ta sama leniwa mucha, ktora Ty pokazalas, tylko taka ktora moze odleciec, a Ty to sugerujesz zostawiajac troszke miejsca poczytaj sobie o technikach robienia zdjec. W "programach graficznych by MTA" chyba ostatni link odnosi sie do fotografii. Zajrzyj na stronke i poczytaj o ujeciach i innych takich. No i jak mi tez tak mowili, to i ja Ci powiem ;D Zaopatrz sie w Photoshopa i "mysl jak cyfrowy fotograf". W programie bez problemu usuniesz to co niepotrzebne, badz troche przytniesz kadr, aby zdjecie wygladalo jak najlepiej.

Prace olowkiem to nie mi oceniac. Ten zegarek dlugopisowy fajny jako postac komiksowa moglby byc przynajmniej wg mnie ;P

powodzenia.

Ostatnio edytowany przez Arnisan - 26-03-2007 o 20:21. Powód: blad logiczny
Arnisan jest offline   Odpowiedz z Cytatem