Zobacz pojedynczy post
stary 26-03-2007, 20:26   #69
Maggic
Chelsea Fan

Maggic's Avatar

Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Szczecin

Stan: Na Emeryturze
Maggic ma numer GG 2111891
Domyślny Mściwa bestia xD.

Była żona Romana Abramowicza chce wykorzystać pieniądze, które otrzymała od męża po rozwodzie na kupno.. klubu sportowego (tj. pokaźnej ilości jego akcji) Arsenal Londyn.

Irina Abramowicz, której sprawa rozwodowa z właścicielem Chelsea zakończyła się nie dalej niż tydzień temu, otrzymała z jego szacowanego na 18,7 biliona dolarów majątku - 300 milionów w tej samej walucie.

Cóż przysłowia o piekle i mściwych kobietach zapewne każdy z nas słyszał (jeśli jest inaczej, drogie Panie - prosimy dementować), najwidoczniej Pani Irina nie będzie wyjątkiem.

Jedna z "10 najbardziej wpływowych blondynek świata" chce wspomóc (jeśli nie wprost - wejść w posiadanie) największego londyńskiego rywala The Blues.

Autor tej wiadomości, dodatkowo, powołując się na Siberian Express cytuje także byłą drugą połowę Abramowicza:

,,Spędziłam z Romanem wiele nudnych godzin, w sypialni i na Stamford Bridge. Teraz kiedy jesteśmy rozwiedzeni chcę by moje życie stało się bardziej ekscytujące."

Czemu nie, Emirates Stadium brzmi rzeczywiście bardziej ekscytująco poza tym mina ex-męża gdy się o tym dowie - bez wątpienia, bezcenne .

Ale dobrze, koniec żartów. Chociaż sami przyznajcie, wyjątkowa sytuacja. Jeśli założymy, że te doniesienia byłyby prawdą.
__________________________________________________ ______________
Co o tym sądzicie???