Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Okrutny
Szkoda, że 80% ludzi tego nie rozumie i ciągle sie pyta o "najlepsza postać" itp.
|
Moim zdaniem nie ma lepszej postaci czy tez gorszej. Zalezy kto kim lubi grac

Ja lubie grac Knightem i Pallem... Czemu nie Sorc czy tez Druid ? Sa 2 powody !
1. Jest od cholery i jeszcze wiecej O.o
2. Nie lubie jakos tych postaci (nie patrz punkt 1

) Poprostu nawalanie z Rodow/Wandow nie przemawia do mnie O.o Stale hity z tych o to "broni" (?) :/ Palladynem moj best hit na Skillu 52 to 84 w Ghoula !! I gdzie tu ta slaba postac co ?

tak samo Kina lecz wiecej wydatkow na eq
A co do tego ze wiele ludzi tego nie rozumie... Ja tez kiedys nie rozumialem i po pierwszym hacku (nie wiedzialem o co chodzi xD nowy bylem

) Zrobilem Palla... Byl to 33 lvl 68 Dyst i 15 mlvl (za czasow Tibii 7.6 gdzie wszystko bylo fajniejsze

). Tez nie bylem "biednym" Palladynem bo tez potrafilem zarobic. A mam jedno pytanie ? Czemu nikt nie powie czy Sorc moze byc bogaty ? No na poczatku owszem kasy to ja mialem pelno ale gdy zaczalem chodzic na lepsze potwory to jakos tej kasy ubywalo O.o Pilem w cholere manasow !! To samo by bylo gdyby to byl Druid !! Albo czemu Knight to niby bogatszy od Palla ? Pall na 50 lvlu expiac na Dragach (nie wiem czy dobry przyklad ale niech bedzie

) Wystarczy Exura Vita i "pufff" mamy pelne hp a Knight musi uzyc UH'a. Wiec Pall w sumie tez lepiej wychodzi.
P.S Serio pomoglem ? O.o Jak fajno xD Hah
P.SS Nie wierzcie ze Sorc to super mega hiper evul fajna postac... Wydaj z 30k na manaski to pogadamy...

P.SS Potrafi sie grac, potrafi sie expic, potrafi sie zarabiac
P.SSS Grajcie dla przyjemnosci a nie dla "slawy" albo dla podziwu :/ Bo sie okaze ze za rok albo i mniej bedzie kolejny przypadek walniecia matki krzeslem albo smierc przed monitorem ! Wracac do swiata realnego !
P.SSSS Lubie pisac PS'y O.o