Cytuj:
Oryginalnie napisane przez songossj4
To raczej był wodny klon czyli technika skopiowana od Zabuzy  (mówię polskie nazwy bo w oryginale nie miałem okazji oglądać  A żałuje bo zawsze w japonii dają lepsze wersje dobrych anime  ), a Cienisty klon to najlepsze Jutsu Naruto  (chociaż mix cienisty klon i sexy jutsu też fajnie wyglądał  uzył tego w boadjże drugim odcinku na nauczycielu wnuka Hokage  ).
A co do fake to ponawiam swoją opinie denny do kwadratu, jedyne co mnie rozbawiło to ta paintowa łódka  Chociaż sam nie wiedziałem co mam robić jak TO zobaczyłem  Czy śmiać się czy płakać
@Down: Ja wyraziłem już swoją opinie na temat tego fake'a 
|
Problem wejść na youtube i se pooglądać? Pozatym gdy mieli walczyć z sługusami Gatou Kakashi na 100% nie użył wodnego klonu (Nazwy z przetłumaczenia magni) A Kage Bunshin (w polskiej mandze = Podział cieniea(Kakashi version) ) Połączenie sexy no-jutsu i kage bunshin to harem no-jutsu (Polska manga: Technika haremu;d)
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zeberek
w animce on wpycha mu kunai w prawa strone klaty (czyli nie w serce),wyciaga ciacha pare razy i spycha z mostu
|
Trudno byłoby mu to zrobić bo miał ręce obie unieruchomione (w walce z Kakashim)
@Fake:
Statek bardziej przypomina mi kilka brązowych figur geometrycznych , ew. Gówno (dosłownie).
@down: Youtube
"...zasiedli przy stole szkła pełnego pieczeni soczystej i kielichów wina pełnych, nie tykając jedzenia ni picia każdy wyciągnął małe, metalowe, błyszczące pudełeczko. Otworzyli i nabrali na palce szczyptę brązowego proszku. Przyłożyli palce do nosa i pociągnęli trochę mocniej niż zwykle."
Ostatnio edytowany przez Xantro - 26-03-2007 o 21:52.
|