Zobacz pojedynczy post
stary 26-03-2007, 21:55   #2691
Nide Wune
Użytkownik Forum

Nide Wune's Avatar

Data dołączenia: 22 08 2006

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Nide Wune
Profesja: Sorcerer
Gildia: LRA
Świat: Kyra
Poziom: 78
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dwik Pokaż post
Może zamiast twojego pożal się Boże angielskiego lepiej byłoby napisać wyrzuceni ewentualnie usunięci z forum?

To moze oswiec nas bo nie widze zadnego przekazu w twoim poscie. Widocznie za nisko sie schylam...

Blokuje sie przed bitwa. Ewentualnie blokowac dalej w czasie bitwy gdy postac pada. I nie rob z siebie takiego evul hakiera bo kazdy czlowiek wie na jakim porcie chodzi tibia, jakie sa IP login servow etc.

Logowac sie do gry przez klienta, najlepiej przez opracowanego bota. Na stronie jest sprawdzana wiarygodnosc poprzez klucz RSA.

Lepiej zhackowac robiac z siebie idote i tworzac tematy "bubble solo annihilator!!" z plikami exe/scr. Swoja droga znajdz checi na zabawe ze slownikiem ortograficznym.

Jestes taki eVul hacker - masz linucha, znasz nikomu nie znany port dla tibii, wiesz co to proxy i nawet go uzywasz, klepiesz uhy na TBI - moge cie dotknąć?
UhahahahaAAHhAHAAHAaaa

No i mnie rozpie#$%^leś w tym momencie !!!

Oczywiście szanuje Cie! xD!

Jasne że każdy człowiek wie że Tibia chodzi pod 7171 xD!
Ale z Ciebie @#$% uhAHAHHAHaha

Pisząc iż chodzi chodzi pod portem 7171, że ma 3 kanały (lol? czemu łączysz kanały z IP które Tibia ma w kliencie? Poprostu niewiesz o czym mówisz! Oświece Cię że Tibia używa do tych IP o których coś tam piszesz tylko na 1 kanale! Służy on do komunikacji danych wysłanych z Twojego kompa, 2 zaś do odbioru danych z serwera! Natomiast 3 niema użytku!), i ze 3 kanał niejest broniony zaporą "Firewall" chciałem tylko pokazać, że do zdobycia haseł NIETRZEBA żadnych lamerskich programów typu Keyloger. Ty o nich dużo piszesz widocznie sie znasz :O

Na temat Twoje sposobu wypowiadania się o używaniu blokowania Acc Number powiem tyle, po jaką cho@#$% blokować na bitwach? To sposób dla LAM! Ja pisze skrypta w języku PERL, zarzucam go zdalnie do dużej liczby Uczelni Państwowych, w skrypcie dodaje zmiane proxy co 10min. co daje efekt iż niema "bana" na IP. Uczelnie państwowe działają 24h na dobe, nieobciążam swojego kompa niemusze nic. Jestem nienamierzalny bo niemoj komputer robi atak. Dla oświecenia, po takiej akcji Cipsoft może tylko zmienić Ci Acc Number. Czego zapewne niezrobi.

A w Twoim wypadku Heh... Szybko przy Tym Twoim "Logowaniu" badź używając Twojego heh "Boota" Dostajesz bana na IP... jak Ban na IP nieposkutkuje Heh Cipsoft ma dla Ciebie Ban na proxy (Wogule wiesz co to? :O )

Co do "Lepiej zhackowac robiac z siebie idote i tworzac tematy "bubble solo annihilator!!" z plikami exe/scr."

Masz wytłumaczone wyżej iż nie jestem lamerem, ale dla Ciebie hack to chyba tylko Keyloggery- narzedzia pisane przez innych.
Zresztą nawet gdybyś sam swojego napisał... Keylogi to lamerstwo...

Ja wole "Remote Access"...

"klepiesz uhy na TBI " po pierwsze, heh Tibia ma bota... (zapewne wymieniasz klawiature co tydzień bo ci się hotkeye "zużyły")

Po drugie jestem przeciwnikiem TBI niejakiego Spleena czy jak mu tam... Program niby jest czysty, ale to sciema...

Po trzecie ja "crashuje" ih forum... Wiesz wogule jak to zrobić?

Zresztą każdy może coś mieć domnie, ale nie na darmo jestem "Analitykiem od spraw zabezpieczeń na serwerach Linux"

Zresztą bez sciemy, wiesz tyle o komputerach i wogule, jesteś moim idolem !!!

Microsoft zatrudnia pewnie samych takich jak ty, apotem efekty- 30min windows w sieci i "Wystąpił Błąd Krytyczny"

Myslisz że to Twoj komp się wiesza? od tak sam? to odłącz go od sieci i zostaw... ciekawe dlaczego wtedy działa 24h na dobe? Uhahaha

Reszty ludzi na forum niekomentuje, kto jest dobry "hakier"? Plax musze go znać ! xD! hahahAHa

5p34k35

Edit:
Pewnie klikłeś w link na dole "Szkoła Hakerów" O jaaaaaaaaaaaa wiesz wiecej !!! Oo

Ostatnio edytowany przez Nide Wune - 26-03-2007 o 22:15. Powód: Trzeba co dodać!
Nide Wune jest offline