Zobacz pojedynczy post
stary 26-03-2007, 22:22   #2692
Dwik
Użytkownik Forum

Dwik's Avatar

Data dołączenia: 01 08 2004
Lokacja: Hrubieszów

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nide Wune Pokaż post
UhahahahaAAHhAHAAHAaaa

No i mnie rozpie#$%^leś w tym momencie !!!

Oczywiście szanuje Cie! xD!

Jasne że każdy człowiek wie że Tibia chodzi pod 7171 xD!
Ale z Ciebie @#$% uhAHAHHAHaha
Cytuj:
Pisząc iż chodzi chodzi pod portem 7171, że ma 3 kanały (lol? czemu łączysz kanały z IP które Tibia ma w kliencie? Poprostu niewiesz o czym mówisz! Oświece Cię że Tibia używa do tych IP o których coś tam piszesz tylko na 1 kanale! Służy on do komunikacji danych wysłanych z Twojego kompa, 2 zaś do odbioru danych z serwera! Natomiast 3 niema użytku!), i ze 3 kanał niejest broniony zaporą "Firewall" chciałem tylko pokazać, że do zdobycia haseł NIETRZEBA żadnych lamerskich programów typu Keyloger. Ty o nich dużo piszesz widocznie sie znasz :O
Nie interesowalem sie nigdy ile kanalow ma port Tibii, ale na pewno nie zostawili niezabezpieczonego portu, biorac pod uwage bezpieczenstwo klienta. Jesli jestej taki evul hacker to podaje ci moje IP - czekam na jakikolwiek atak z twojej strony (212.160.111.2).
Cytuj:
Na temat Twoje sposobu wypowiadania się o używaniu blokowania Acc Number powiem tyle, po jaką cho@#$% blokować na bitwach? To sposób dla LAM! Ja pisze skrypta w języku PERL, zarzucam go zdalnie do dużej liczby Uczelni Państwowych, w skrypcie dodaje zmiane proxy co 10min. co daje efekt iż niema "bana" na IP. Uczelnie państwowe działają 24h na dobe, nieobciążam swojego kompa niemusze nic. Jestem nienamierzalny bo niemoj komputer robi atak. Dla oświecenia, po takiej akcji Cipsoft może tylko zmienić Ci Acc Number. Czego zapewne niezrobi.
Powodzenia w pisaniu aplikacji ktore beda zwracaly klucz RSA. Potrafisz pisac hello world w perlu? Bardzo fajnie. A i widze ze masz dostep do wszystkich uczelni, w ogole jestes tak obyty w swiecie ze pewnie masz dostep do komputerow rzadowych.
Cytuj:
A w Twoim wypadku Heh... Szybko przy Tym Twoim "Logowaniu" badź używając Twojego heh "Boota" Dostajesz bana na IP... jak Ban na IP nieposkutkuje Heh Cipsoft ma dla Ciebie Ban na proxy (Wogule wiesz co to? :O )
Program mozna ustawic zeby laczyl sie wg danej listy proxy. Zanim zbanuja ci cala ta liste minie kupa czasu, a ty zdobedziesz nowe proxy.

Cytuj:
Co do "Lepiej zhackowac robiac z siebie idote i tworzac tematy "bubble solo annihilator!!" z plikami exe/scr."

Masz wytłumaczone wyżej iż nie jestem lamerem, ale dla Ciebie hack to chyba tylko Keyloggery- narzedzia pisane przez innych.
Zresztą nawet gdybyś sam swojego napisał... Keylogi to lamerstwo...Ja wole "Remote Access"...
Keyloggery to nie sa programy pisane przez kogos - oczywiscie mozna sie i takimi posluzyc. Lepiej jednak napisac swoja wersje, upakowac w bota i rozdawac ludziom - z czasem zaprocentuje.
Cytuj:
"klepiesz uhy na TBI " po pierwsze, heh Tibia ma bota... (zapewne wymieniasz klawiature co tydzień bo ci się hotkeye "zużyły")

Po drugie jestem przeciwnikiem TBI niejakiego Spleena czy jak mu tam... Program niby jest czysty, ale to sciema...
Wiem wiem, ty masz za to dostep do zrodel TBI i wiesz ze autor zastosowal tam pewien trick z pamiecia. My tez wierzymy w twoja teorie spiskowa /anyway TBI to shit

Cytuj:
Po trzecie ja "crashuje" ih forum... Wiesz wogule jak to zrobić?
Troche na ich forum siedze i jedyne co widzialem to 12 letnie dzieci neostrady z evul keyloggerami. A slowo "ih" przez ch piszemy -> "ich". I chuj mnie obchodzi czy masz dyortografie, dysgrafie czy inne dysmozgowie - przezuc text przez OpenOffica.
Cytuj:
Zresztą każdy może coś mieć domnie, ale nie na darmo jestem "Analitykiem od spraw zabezpieczeń na serwerach Linux"
Ach kolejny absolwent podrzednego studium
Cytuj:
Zresztą bez sciemy, wiesz tyle o komputerach i wogule, jesteś moim idolem !!!
Bardzo mi milo. I naucz sie kurwa pisac slowo w ogóle.
Cytuj:
Microsoft zatrudnia pewnie samych takich jak ty, apotem efekty- 30min windows w sieci i "Wystąpił Błąd Krytyczny"
Myslisz że to Twoj komp się wiesza? od tak sam? to odłącz go od sieci i zostaw... ciekawe dlaczego wtedy działa 24h na dobe? Uhahaha
Mialem Windows XP 4 miechy bez firewalla/antywira - wynik 0 virusow. Niestety z kompa korzysta moja siostra co zaowocowalo kilkoma syfami, jade obecnie na NOD32. Bledy w systemie to 90% wynik dzialan uzytkownika. Nie trzeba byc hakierem zeby wyskakiwaly ci krytyczne wyjatki - wystarczy idiota. Ja jeszcze nigdy nie zaliczylem zwiechy/blue screena i raczej nie jestem ani nei deklaruje sie jako ekspert od Łindowsów.

Ostatnio edytowany przez Dwik - 26-03-2007 o 22:25.
Dwik jest offline