Zobacz pojedynczy post
stary 26-03-2007, 23:00   #2696
E.hame
Użytkownik forum

Data dołączenia: 14 03 2007

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dwik Pokaż post
Nie interesowalem sie nigdy ile kanalow ma port Tibii, ale na pewno nie zostawili niezabezpieczonego portu, biorac pod uwage bezpieczenstwo klienta. Jesli jestej taki evul hacker to podaje ci moje IP - czekam na jakikolwiek atak z twojej strony (212.160.111.2).
Powodzenia w pisaniu aplikacji ktore beda zwracaly klucz RSA. Potrafisz pisac hello world w perlu? Bardzo fajnie. A i widze ze masz dostep do wszystkich uczelni, w ogole jestes tak obyty w swiecie ze pewnie masz dostep do komputerow rzadowych.
Program mozna ustawic zeby laczyl sie wg danej listy proxy. Zanim zbanuja ci cala ta liste minie kupa czasu, a ty zdobedziesz nowe proxy.

Keyloggery to nie sa programy pisane przez kogos - oczywiscie mozna sie i takimi posluzyc. Lepiej jednak napisac swoja wersje, upakowac w bota i rozdawac ludziom - z czasem zaprocentuje.
Wiem wiem, ty masz za to dostep do zrodel TBI i wiesz ze autor zastosowal tam pewien trick z pamiecia. My tez wierzymy w twoja teorie spiskowa /anyway TBI to shit

Troche na ich forum siedze i jedyne co widzialem to 12 letnie dzieci neostrady z evul keyloggerami. A slowo "ih" przez ch piszemy -> "ich". I chuj mnie obchodzi czy masz dyortografie, dysgrafie czy inne dysmozgowie - przezuc text przez OpenOffica.
Ach kolejny absolwent podrzednego studium
Bardzo mi milo. I naucz sie kurwa pisac slowo w ogóle.

Mialem Windows XP 4 miechy bez firewalla/antywira - wynik 0 virusow. Niestety z kompa korzysta moja siostra co zaowocowalo kilkoma syfami, jade obecnie na NOD32. Bledy w systemie to 90% wynik dzialan uzytkownika. Nie trzeba byc hakierem zeby wyskakiwaly ci krytyczne wyjatki - wystarczy idiota. Ja jeszcze nigdy nie zaliczylem zwiechy/blue screena i raczej nie jestem ani nei deklaruje sie jako ekspert od Łindowsów.

jeżeli kogoś krytykujesz za to że nienapisał jednej literki (prawdopodobnie przypadkowo) pierw sam nauczsię poprawnej ortografi

mianowicie "przezuc" pisze się - przerzuć
prawdopodobnie znalazłbym więcej
E.hame jest offline