Zobacz pojedynczy post
stary 27-03-2007, 08:04   #262
Fagaro
Użytkownik Forum

Fagaro's Avatar

Data dołączenia: 06 06 2006

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Fagaro
Profesja: Elite Knight
Gildia: Redeemers
Świat: Eternia
Poziom: 209
Skille: 99/97
Poziom mag.: 9
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gremlin Pokaż post
Za to jesli chodzi o posiadanie gotowki to nagle okaze sie ze wiekszosc high lvl jest biedna... oczywiscie widzicie kupki krysztalowych monet w domkach, ale to nic nie znaczy, 2 nieudane hunty i smierc i osoba ktora miala 500k w domku moze nie miec dosc gotowki zeby kupic blessy.
Zgadza sie, znajomi mowia jaki to ja bogaty jestem, ale 300k to pułap ponizej ktorego mowie ze brakuje mi kasy. Zaplacic za domek-20k, pasc na kicku -100k, oczywiscie, moze zdazyc sie drugi kick po ktorym tez trzeba sobie kupic blessy i aola bo bez tego nie mozna wyjsc na polowanie zarobic kasy. Zeby wyjsc na hunta to trzeba z 30k wydac. I nagle okazuje sie ze z tych 300k to operowac mozna kwota 50k bo reszte trzeba trzymac jako zelazna rezerwe. a 50k starcza mi na 1-2 (czasem 3 jesli poluje tylko na orki) hunty. mam teraz ambitny plan uzbierania 1 mln kasy. Wtedy kazdego kolejnego zarobionego centa bede mogl sobie zwastowac. Oczywiscie, sa ludzie biedniejsi odemnie, ale latanie w knight secie z dragon lance jest dobre na 50 levelu a nie na 120. A ogarnia mnie pusty smiech jak widze ludzi ~100+ ktorzy padaja bez blessow i leca po 3 levele w dol.