Heh przeczytalem te 6 stron postow i chcialbym wam powiedziac jak wygladala moja historia. Obecnie postac ktora gram to paladyn wlasciwie to gralem tylko paladynami ten jest 3 w moim zyciu kazdym z tych paladynow osiagnolem 50lvl+ 80+ dysta i 15mlvl+. 1 paladynem gralem za czasow kiedy speary sie nie lamaly, poniewaz byl to swiat pvp moglem trenowac na kolegach jak i na monku gra ukladala sie niezle wbilem 70 dysta na 20 lvl szybko zaczolem expic i wbilem 60 lvl niestaty uslyszalem slowa "hunted" i przenioslem sie na swiaty non pvp. 2 paladyn to raczej epizod dlatego opowiem o 3 palku zaczolem trenowac na goblinach i trolach amunicji mi niebrakowalo poniewaz caly czas locilem nowa skilowalem tak do 45 dysta (wiem ze to nudne ale chcialem dobrze expic).nastepnie skilowalem na amazonkach do 55 dysta w miedzy czasie wbilem tez 50 shielda wiec valkiria niestanowalia problemu ,zaczolem expic z lukiem (guardy ,minosy ,gl) przydatny byl postman quest ktorego wykonalem na 15 lvlu, Guardy to doskonalem zrodlo pieniedzy za strzalki zwracalo mi sie z samej kasy a loot mialem dla siebie.Na bolty przerzucilem sie na 70 dysta wczesniej tez mozna ale mi akurat zalezalo na malych stratach. Wazne jest aby szybko kupic b robe poniewaz cap u palladyna jest bezcenny (wiecej cap wiecaj strzalek, boltow dluzszy hunt) obecnie skiluje shielding mam zamiar wbic 70 lub wiekszy poniewaz planuje hunty Solo na bk, hero na wyzszym lvlu rowniez behemoty. To tyle statystyki mojej postaci <<<<
Ostatnio edytowany przez Lord Gumio - 27-03-2007 o 15:11.
|