Zobacz pojedynczy post
stary 01-10-2004, 12:40   #35
aktus
Użytkownik Forum

aktus's Avatar

Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Bezdomny z Gor Krańca Swiata

aktus ma numer GG 6005132
Evul

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hinol
Takiego pedałka jakbym zobaczył na ulicy to z chłopakami byśmy go sklepali. To jest choroba. Polska to katolicki kraj i nie będzie przyjmować tutaj jakiś "bezbożników". PRECZ!!

you are idiot... najlepiej w 10 idzcie na geja... i wezcie jeszcze ze 2 czolgi... i koniecznie 2k pociskow do miniguna... albo lepiej... idzcie na czowanie calonocne do kosciola... ja jestem zawodowym antychrystem z piekla rodem i co z tego? podpalicie mnie? taki cwaniak z ciebie? w przewadze 10 do jednego to jestescie madrzy ale jak dojdzie do mano-o-mano to juz wam sie krzywda dzieje bo mnie zbil ten niedobry antychryst...

nie jestem gejem... jestem 100% lesbijka bo wole kobiety i co? przyznaje sie do tego otwarcie JESTEM LESBIJKA!!!

mi absolutnie nie przeszkadza to, ze 2 kobiety/2 facetow sie caluje czy cos innego robia. mnie to malo co obchodzi.

moge sie zalozyc ze wiekszosc z was w zyciu nie widzialo golej kobiety live, a co dopiero mowic o sexie...

nie wiem czemu u was stareotyp geja to jest facet ktory jak zobaczy innego goscia to go ciagnie do lozka czy gdzie indziej. jak wy zobaczycie jakas fajna laske to jak reagujecie? a kobiety jak zobacza jakiegos fajnego faceta jak reaguja? jezeli kobiety moga uprawiac sex z facetami, to dla czego faceci nie moga z facetami? i na odwrot? a w "czekoladowe sloneczko" mozna rowniez kobiete...
jak to powiedzial juedys owsiak "robta co chceta".

aktus jest offline   Odpowiedz z Cytatem