Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fagaro
Zgadza sie, znajomi mowia jaki to ja bogaty jestem, ale 300k to pułap ponizej ktorego mowie ze brakuje mi kasy. Zaplacic za domek-20k, pasc na kicku -100k, oczywiscie, moze zdazyc sie drugi kick po ktorym tez trzeba sobie kupic blessy i aola bo bez tego nie mozna wyjsc na polowanie zarobic kasy. Zeby wyjsc na hunta to trzeba z 30k wydac. I nagle okazuje sie ze z tych 300k to operowac mozna kwota 50k bo reszte trzeba trzymac jako zelazna rezerwe. a 50k starcza mi na 1-2 (czasem 3 jesli poluje tylko na orki) hunty. mam teraz ambitny plan uzbierania 1 mln kasy. Wtedy kazdego kolejnego zarobionego centa bede mogl sobie zwastowac. Oczywiscie, sa ludzie biedniejsi odemnie, ale latanie w knight secie z dragon lance jest dobre na 50 levelu a nie na 120. A ogarnia mnie pusty smiech jak widze ludzi ~100+ ktorzy padaja bez blessow i leca po 3 levele w dol.
|
A to dlatego, ze 300k to zadne tam bogactwo. Gdyby nie hack to moglbym sie chyba oglosic najbogatszym aktywnym uzytkownikiem tego forum ;D
Jezeli chodzi o kase, to kazda profesja mozna sie bardzo bogacic. Warunkiem tego jest niestety dobry, bezkickowy net. Wbrew pozorom duzo pieniedzy na to idzie (trzeba jeszcze odrobic exp, ktory sie stracilo, a to tez nie jest za darmo). Jezeli wie sie gdzie i jak expic, zeby stosunek expa do loota byl dobry, to i lvl bedzie duzy i kasy sporo.