Zobacz pojedynczy post
stary 27-03-2007, 19:35   #1981
Ellein
Użytkownik Forum

Ellein's Avatar

Data dołączenia: 25 03 2007

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lester_back Pokaż post
H**a wiesz a się wypowiadasz. nie masz zielonego pojęcia CIECIU! Mi w rl nie wychodz? Wiesz niestety to nie moja wina, że rodzice wczoraj kupili ci komputer, miecha temu u kumpla (psa) zobaczyłeś co to forum a teraz zgrywasz kozaka i spapiesz dupe, chcesz poznać jakikolwiek kogokolwiek nick lvl to może najpierw sam podaj? A Zab'ster to mój kumpel i trudno ty takiego nie masz, poza tym to że on ma taki lvl to gratz ważne że to dobry kumpel Tibia to tylko gra i pojedyncza historia!
Wiem ze chcesz pokazac ze jestes Heya elo elo 5 2 0 ziom ale ci nie wychodzi ulupia istoto. Od kumpli w tibi dowiedzialem sie ze jak nie miales kompa to koczowales u takiego jednego dzien i noc (nie pytaj od kogo bo nie powiem ). AAA i widze ze nawet Zabster do ciebie napisal zebys nie pier... glupot to oddaj hold baranie. Jezdzisz tak po kims to sie ujawnij cwaniaku, jak juz mowilem niemiales na moje oko 20 lvla tylko patrzysz jak inni graja zalosny dzieciaku neostrady.
11:19 You see Imagram Huju (Level 1). He has no vocation.

-------------------------------------------------

14:45 Shunsoku [7]: lubisz banany ze smietana ?
14:45 Migotka Druid [18] : moj brat chodzi do garow i mi daje co wieczor
14:46 Shunsoku [7]: z naturalna smietana ?
14:46 Migotka Druid [18] :tak
Ellein jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.