@Venderer & Ghand
Podzielam w części waszą opinie, lecz chciałbym pewne rzeczy sprostować.
Otóż zapalenie takiej wirtualnej "świeczki" nie jest na pewno wyrazem skruchy czy szacunku, gdyż robienie tego przez internet jest dla mnie śmieszne.
Jednakże według mnie napisanie tych, jak to określiłeś "3 znaczków" chyba nie wpłynie znacząco na stan Twoich palców, a będzie to wyraz pamięci wobec Jarka.
Sam znałem go ledwo, ledwo. Zamieniliśmy raptem kilka słow, a nie zmienia to faktu, że jest człowiekiem i zasługuje na zapamiętanie go jako człowieka. Nie zapalamy przecież znicza dla Jarrassimusa tylko dla Jarka. I nie bojcie się, rodzina na pewno ma teraz większe zmartwienia od przejmowania się tym tematem.
Venderer napisał też, że zapewne każdy z nas siądzie od razu do Tibii, nie myśląc nawet o tym co właśnie zrobił.
Tutaj masz racje. Domyślam się, że większość użytkowników zapaliła znicz "bo taka moda" jak to powiedział jeden z nich. Dlatego zanim cokolwiek napiszecie pomyślcie przez chwile, że jest również świat rzeczywisty, w którym wszystko toczy się bardzo szybko. Tibia nie może być jedynym Waszym hobby. Czy w przyszłości macie zamiar opowiadać Waszym wnukom ile to demonów braliście na klate, jakie mieliście skille, lvl?
Troche zboczyłem z tematu, lecz myśle, że każdy zrozumie o co mi chodzi i ten "[*]" znaczek nie będzie tylko trzema w pośpiechu napisanymi kreskami.
[*]
Y'all
15:43 Sirblaze on Isara [1]: nie padne
15:44 You see a dead human (Vol:10). You recognize Sirblaze on Isara. He was killed by a rat.
Y'all
|