Zobacz pojedynczy post
stary 27-03-2007, 22:21   #681
Aladar
Użytkownik Forum

Aladar's Avatar

Data dołączenia: 15 02 2007
Lokacja: jeszcze w domu :P

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Amera
Skille: ROSNĄ!!
Poziom mag.: 4
Aladar ma numer GG 6919968
Strzałka

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Shriiiiek Pokaż post
Czyli z tego co zrozumialem, wziazc knife i bic balanced attack?
sprawy mają się tak:

Bierzesz ten nóż (knife) jakąkolwiek w miarę dobrą tarczę np.: tarcze smoka i ustawiasz sobie: walka balansowana (!!!!!! przy czym zwróć uwagę na to w czym idziesz na te rooty!!!!!! - polecałbym pancerz taki co ma 11 arm, gacie 7 arm, buty obojętnie ( może być 1 arm ), hełm 6 arm, szalik żebybyło ciepło (1 arm ) i kroisz scyzorem co podejdzie), ale pamiętaj, że musisz mieć kosmiczną ilościa żarcia i wziąść ze sobą też swój najlepszy miecz żeby w razie potrzeby mocniej przywalić zwierzątku, ( słabsza tarcza też może być tak w razie wolnego miejsca w plecaku). A wtedy skile wręcz dosłownie same lecą tylko nie szlachtuj rootów za szybko, tak 3 na raz wystarczą żeby skill fajnie spacerował sobie do góry.

na dzieńdobry (czyli przy niskim poziomie umiejętności obrony - tak do 45, 50 ) walka defensywna...
potem balans a póżniej nawet full atak, bo potem to nawet root okazuje się za słaby i można olać obronę - sama pójdzie przy 3 rootachj w górę, przy czym nawet na full atak ciosy, które będziesz zadawał może nie koniecznie będą częste ale mocne i to jedyny minus.

Potem zalecam przeżucić sie na coś mocniejszego.

Strony wcześniej jedna osoba pisała jak fajnie się treni na szlamie... wystarczy poszukać w końcu encyklopedia to ja nie jestem

Ten co niepokój przeczekał,
Chaos i straszną pożogę.
Poza przestrzenią i czasem,
W błogiej nicości się znalazł.
(...)
Aladar jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.