Wg mnie najsłabszy jest Knight
Pisze pierwszy raz na tym forum i od razu mówię że chce tu wyrazić swoje zdanie a nie urazić nikogo.Więc wg mnie najsłabszą profesja jest Knight ze względu na upośledzenie magiczne które jednak powyżej 60 lvla jest bardziej istotne niż skille i atak meele bo kiedy najt zada sorkowi atak za przypuśćmy 150 ten walnie mu z sd czy ue kilka razy i najt leży inne profesje (poza) najtem mogą korzystać z potężnych czarów runicznych a najt jedynie może się leczyć a nie walczyć.Zgarnia on potężne hity z run a sam oddać nie może bo nie ma jak sork włączy sobie strong haste i najt go nie dogoni więc walka w zwarciu nie ma tu sensu zresztą powiedzcie mi czy poza wojnami gildii wywoływanymi przez to że jednemu się nie spodoba ubiór drugiego ma jakikolwiek sens walka 100+ postaci jeżeli mają one i tak AOL i nic nie zyskają na zabiciu drugiego jedyne co mogą robić to mieć nadzieje że nie wywołają wojny gildii.Takie porównania są bez sensu.Tibia polega na grze zespołowej SORK wali z ofensywnych czarów KNIGHT blokuje DRUID leczy a PALADYN wali z dystansu takie jest moje zdanie jak ktoś się nie zgadza niech napisze nie boje się słów krytyki czy innych zdań
|