Zobacz pojedynczy post
stary 28-03-2007, 15:15   #48
Venderer
Użytkownik Forum

Venderer's Avatar

Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: Between Heaven & Hell

Profesja: Knight
Świat: Refugia
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lifter Pokaż post
Co do "[*]" pozostawię tylko malutki komentarz. Dla mnie jest to idioctwo, zachodzące na zniewagę...
Przynajmniej jeden poważny człowiek...

Co do słów Jarassimusa, to po ich przeczytaniu muszę powiedzieć, że miał wiele racji i tymbardziej go szkoda.

@Mega Robal~
A czy ja Ci napisałeś, że masz jechać na jego grób??? przeczytaj mój post uważnie, znicz możesz zapalić na własnym cmentarzu (na każdym jest takie miejsce dla osób odległych, nie mam pojęcia jak się to nazywa niestety)...

@Yallah
Mnie nie drażni to, że ludzie okazują szacunek, tylko sposób w jaki to robią...
Zamiast stawiać[*] weźcie ludzie napiszscie coś o tym człowieku, a jeśli go nie znacie to o zaistniałej sytuacji, a nie stawiajcie znaczków, które równie dobrze można porównać do emotikony... Bo jest to moda... Moda na współczucie i zaangażowanie w pewną grupę ludzi (w tym przypadku urzytkowników forum, ale nie o Jarassimusa chodzi, lecz o innych stawiaczy wirtualnego znicza)

To samo było po smierci śp. Jana Pawła... Nie mówcie, że nie słyszeliście o międzykrajowej akcji[*] w opisie, czy nie dostaliście setek łancuszków z[*], choć ponad 90% ludzi którzy to wysłali nawet nie poszli na cmentarz, ba! Nie pomodlili się chociażby czy cos w tym stylu, a mnie sie w tej chwili serce kroiło na myśl jakie to komputerowe społeczeństwo (owszem są jeszcze lduzie normalni) jest tępe i żałosne...

To tyle, napisałem, że już nie będe się udzielał ale to wymaga komentarza...

Jeszcze raz wyrazy szacunku dla Jarassimusa który jak już powiedziałęm wyżej, okazał się być mądrym człowiekiem... Szkoda, że nie miałem przyjemności poznać.

Ostatnio edytowany przez Venderer - 28-03-2007 o 15:25.
Venderer jest offline   Odpowiedz z Cytatem