Zobacz pojedynczy post
stary 28-03-2007, 17:16   #468
Stemi Riph
Użytkownik Forum

Stemi Riph's Avatar

Data dołączenia: 01 04 2006
Lokacja: Polska, Lublin

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Stemi Riph
Profesja: Elite Knight
Świat: Refugia
Poziom: 63
Skille: 75/72
Poziom mag.: 6
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez v0n_oswiec0ny_ Pokaż post
omg... podnieta z lvlami, "nie masz wytralosci zeby nabic taki lvl" nie nie mam! bo nie jestem uzalezniony od tibii sram na lvl! wazniejsi koledzy! i zawsze beda najwazniejsi!! kumasz?
zal patrzec "uzalezniony od tibii" jak widac na stronie erig.net mateusz siedzi jakies 6-8 godzin dziennie co nie jest wielkim uzaleznieniem bo sa osoby ktore graja 23h i 52 minuty na dobe w takiej sytuacji mozna powiedziec idz sie lecz ale jak ktos siedzi nawet 9 godzin to wcale nie jest takie straszne a pozatym nigdzie mateusz nie mowil ze jest uzalezniony. moze dla niego przejebac na tibie 8 czy 9 godzin dziennie to rozrywka. Wyjdz i nic nie mow.

A co do ludzi ktorzy mowia ze na non-pvp to nie sztuka wbic 300lvl a na pvp tak.
sam gralem na non-pvp i nieraz w*******al mi sie jakis frajer i wybijal potworki i co mu zrobie?? nawrzucam? blokne? a na pvp mozesz taka lajze zajebac taki taifun 289 lvl to nie sztuka dla niego zabic nooba ktory bije mu potworki a wrazie czego taifun jest w jednej z najlepszych gildii na jego swiecie gdyby nie patrzec ze taifun na pvp to leb bo sie musi meczyc zeby 50 lvla zabic.
Kazdy mowi ze nabic 300 lvl na non pvp to nic ale kazdy mowi ale jakos nie ma tylu madryc polakow zeby nabili tez pierdolony 300 lvl. to jest wlasnie polska i ci podolowani i zdepresjonowani ludzie ktorym "nic sie nie chce" ale gdyby sie za to wzieli to na pewno by zrobili to duzo szybciej. to jest prawda o polakach bo polak poki nie sprobuje to wie ze umie ale nie probuje bo mu sie nie uda... nie komentujcie mojego posta bo nie ma sensu nie chce mi sie wchodzic na ten temat i na was patrzec. zadzwoncie do mnie jak ktos z was nooby nabije 400 lvl na pvp, non-pvp czy pvp-e.
Stemi Riph jest offline   Odpowiedz z Cytatem