Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vagraav
No to teraz Kozaczki jesteście, jak cała gildia zaopatrzona w bota  I przypadkiem nie wciskaj mi tu kitów bo sie pokładę ze śmiechu 
|
Kozaczki to raczej jesteście wy, wychodząc na open battle w prawie dwukrotnej przewadze, a później na forum szczycąc się wygraną jakby to było jakieś niewiarygodne osiągnięcie.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez MagField
Weź nie pierdol bo od waszej cudowniej kochanej grzecznej jak aniołki gildi też uzywją boty ale o tym już nie powiesz.Co najgorsze to CO wg was tak jest.Co za popierdoleni ludzie są na tym forum omg.
|
Już raz starałem się Ci to wytłumaczyć, widzę że jednak nieskutecznie. Nie chce tutaj podejmować dyskusji czy Em używa bota, czy Co używa bota, bo jak pewnie jesteś w stanie zauważyć nie ma na to niezbitych dowodów, więc są to jedynie tzw. spekulacje. Mam ci przypominać jakie były powody tej wojny? Jak Vu'xiu i inni szczycili się tym, że Em przegrało open battle blabla, Em nie wyjdzie z pz blablabla, my jestesmy lepsi od EM blabla. Jeżeli Co uważa się za lepszych od nas mam chyba prawo oczekiwać od nich czegoś więcej nieprawdaż?