Zobacz pojedynczy post
stary 28-03-2007, 18:34   #851
Mihash
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 08 10 2005
Lokacja: Jasło

Stan: Na Emeryturze
Mihash ma numer GG 666
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vagraav Pokaż post
No to teraz Kozaczki jesteście, jak cała gildia zaopatrzona w bota I przypadkiem nie wciskaj mi tu kitów bo sie pokładę ze śmiechu
Kozaczki to raczej jesteście wy, wychodząc na open battle w prawie dwukrotnej przewadze, a później na forum szczycąc się wygraną jakby to było jakieś niewiarygodne osiągnięcie.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez MagField Pokaż post
Weź nie pierdol bo od waszej cudowniej kochanej grzecznej jak aniołki gildi też uzywją boty ale o tym już nie powiesz.Co najgorsze to CO wg was tak jest.Co za popierdoleni ludzie są na tym forum omg.
Już raz starałem się Ci to wytłumaczyć, widzę że jednak nieskutecznie. Nie chce tutaj podejmować dyskusji czy Em używa bota, czy Co używa bota, bo jak pewnie jesteś w stanie zauważyć nie ma na to niezbitych dowodów, więc są to jedynie tzw. spekulacje. Mam ci przypominać jakie były powody tej wojny? Jak Vu'xiu i inni szczycili się tym, że Em przegrało open battle blabla, Em nie wyjdzie z pz blablabla, my jestesmy lepsi od EM blabla. Jeżeli Co uważa się za lepszych od nas mam chyba prawo oczekiwać od nich czegoś więcej nieprawdaż?
I don't wanna be under your thumb.
Mihash jest offline