Zobacz pojedynczy post
stary 28-03-2007, 20:05   #1995
Krishna
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fureyka Pokaż post
Lester_back oczywiscie, ze nie dostaniesz fotek z dwoch prostych powodow. Pierwszy z nich jest taki, ze zdjecia, ktorych oczekujesz wymagaja pewnego progu wiekowego, Ty majac lat max 12 nie powinienes ich ogladac. Drugi powod jest taki, ze takich fotek nie mam i nie zrobie sesji dla Ciebie.

A teraz odopowiedz mi szczerze, nie uwazasz, ze wypowiadajac na tym forum tylko sie osmieszasz i tak jak ktos juz napisal, pograzasz sie?
No coz, taki prosty i malo inteligentny "ktos" w koncu tez musi byc na forum.
Ja Ci powiem ze lester ma juz 13 lat Grał na serwach aurea, nebula, thoria,furora. Bodajrze na furorze miał swoj NAJWIEKSZY LEV 19 (jeszcze jeden i deserta by zaliczył) Żeby sie dowartościowac to lubi używając bluzg obrażac innych albo chodzi na KSM(katolickie stowarzyszenie mlodzierzy) i razem z ksiedzem rozmawiaja na różne tematy.Sądzi że jest super mastash masohista PRO, zna sie na wszystkich profesjach i normalnie jest cały COOL. A więc lepiej mu nie dawaj żadnych zdjęc Skąd to wiem? Znam go trochę z gry troche mi jego znajomi o nim opowiadali. Jeżeli mi nie wierzycie to niech on sam sie wypowie na ten temat. Nie daj(cie) sie z nim zagłebiac w dyskusje bo z dzieckiem nie wygracie ono jest najmondrzejsze !!!

Pozdrawiam wszystkich zirytowanych przez Lester_Back