Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fureyka
Lester_back oczywiscie, ze nie dostaniesz fotek z dwoch prostych powodow. Pierwszy z nich jest taki, ze zdjecia, ktorych oczekujesz wymagaja pewnego progu wiekowego, Ty majac lat max 12 nie powinienes ich ogladac. Drugi powod jest taki, ze takich fotek nie mam i nie zrobie sesji dla Ciebie.
A teraz odopowiedz mi szczerze, nie uwazasz, ze wypowiadajac na tym forum tylko sie osmieszasz i tak jak ktos juz napisal, pograzasz sie?
No coz, taki prosty i malo inteligentny "ktos" w koncu tez musi byc na forum.
|
Ja Ci powiem ze lester ma juz

13 lat

Grał na serwach aurea, nebula, thoria,furora. Bodajrze na furorze miał swoj NAJWIEKSZY LEV 19 (jeszcze jeden i deserta by zaliczył) Żeby sie dowartościowac to lubi używając bluzg obrażac innych albo chodzi na KSM(katolickie stowarzyszenie mlodzierzy) i razem z ksiedzem rozmawiaja na różne tematy.Sądzi że jest super mastash masohista PRO, zna sie na wszystkich profesjach i normalnie jest cały COOL. A więc lepiej mu nie dawaj żadnych zdjęc

Skąd to wiem? Znam go trochę z gry troche mi jego znajomi o nim opowiadali. Jeżeli mi nie wierzycie to niech on sam sie wypowie na ten temat. Nie daj(cie) sie z nim zagłebiac w dyskusje bo z dzieckiem nie wygracie ono jest najmondrzejsze !!!
Pozdrawiam wszystkich zirytowanych przez Lester_Back