Jacyś dziwni są tu ludzie
Nie wiem co w tym takiego że napisałem że pisze tu pierwszy raz.Jestem zarejestrowany na wielu forach i nigdy nikt mi nie mówił że mogę być za to zbanowany jeżeli to jakieś inne forum i ludzie czują tu się jacyś lepsi to niech mówią.Rozumiem że Tibia to nie tylko pvp ale też Tibia jak już napisałem to wg mnie gra zespołowa gdzie każda profesja ma jakieś zadanie do wykonania po to są właśnie profesje i nic tego nie zmieni bo nie wyobrażam sobie żeby Knight na 100 lvlu solował Orshaballa bez 30 bp'ow uhow a Sorka czy Druta sobie wyobrażam z 3 bp'mi sd i kilkoma z manasami wiec jest to jednak różnica a Pal może walić z burstow zadając naprawdę duże hity większe na pewno niż najt.Jeżeli uważacie że to czy jest to świat pvp czy non-pvp będzie zależeć od tego jakie hity walnie najt to głupie mi się to wydaje.Bo wszędzie na każdym świecie zobaczycie że rządzą Druty albo Sorki potem najty najrzadziej palle ale to dlatego że pal jest dobry ale niektórym nie chce się potrenować trochę spearami tylko wolą walić z różdżki czy miecza żeby nie wydawać na bolce czy speary i w dodatku jest to łatwiejsze.
|