Temat: o grze...
Zobacz pojedynczy post
stary 01-10-2004, 19:29   #34
Cors Ent
Użytkownik Forum

Cors Ent's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Warszawa

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Azura
Poziom: 111
Cors Ent ma numer GG 2525795
Domyślny

@Ardash to walka z wiatrakami.

czasami jak widze goscia na 17lvl co zabija pod domkiem jakis przechodzacych noobow to czesto mam ochote chwicic sd, strzelic z 2xi by nie bylo pk.
ale nie moge. dlaczego? bo na wyzszym lvl w gre wchodzi polityka.
nie wiem czy to nie jest char jakiegos znaczacego kolesia albo jakis jego kuzyn.
pozniej robia sie problemy i sytacja sie komplikuje.
ostatnio zabilem takiego trouble makera i w chwile potem zjawil sie 36lvl druid z zapytaniem czemu zabilem mu jego secound chara. szybciutko rowniez pare bardziej znaczacych osob napisalo mi ze jak bym tknol tego druidka to moge miec problemy.
to mi dalo nauczke. nie moge ryzykowac wojny calej mojej gildi i kolegow dlatego ze chcialo mi sie zabic jakiegos 10lvl za to ze nekal jakis noobkow.

a jak zlorzysz armie takich anty- pk co beda miec do 20 lvl. to pozabijacie newby pk i takich co im sie gra znudzila. ale w koncu traficie na takich pk chary co nalerza do co lepszych ludzi na serwerze.
(na azurze wiekszosc ma takich - np jakis rycek z wypasionymi skillami na makro i dobrym sprzetem i 15 bp uh na 25lvl przeznaczony do zabijania ludzi afk i czasem for fun)
zaczniecie bic takiego - nie dosc ze nie zabijecie bo bedzie miec mase uh. to za mom pojawi sie jakis 90-100lvl rycek czy palek i wyrznie w pien wszystkich z waszej ekupi co white skulla maja. (a to w wirze takiej walki bedzie miec wiekszosc)
i tak skonczy sie wasza kariera anty pk.

lepiej zabierz sie za szybkie robienie lvli. zrobisz z 30-40 lvl i tacu pk moga ci pomachac reka na porzegnanie. nic nie beda w stanie zrobic.

Ostatnio edytowany przez Cors Ent - 01-10-2004 o 19:35.
Cors Ent jest offline   Odpowiedz z Cytatem