Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Crusader Ronax
Ok Nohinute, powiedz mi tylko, co Ci się tak bardzo w PK podoba? Co jest takiego fajnego w zabijaniu bez powodu? Czy myślałeś o tym, że ktoś tam - po drugiej stronie też chce sobie pograć, a ginie tylko dla tego, że zaczął grać później, mniej wie lub ma mniej czasu na granie? Tylko nie mów, żeby taki ktoś, jeśli nie chce ginąć, to grał w pokemuny czy inną grę. Tu chodzi o Tibię, a nie inną grę.
|
No więc ... to nie jest tak że tylko ja jestem oprawca, tak naprawde grajac wiele razy byłem atakowany przez mass random PK nic nie moglem poradzic istniały w takiej sytuacji 2 opcje : Padam ja albo bronie sie i wygrywam.
Cóż, mogę powiedzieć tylko tyle ze expienie, hunty na "elite monsters" i wykonywanie questow mnie nie satysfakcjonuje.
Sorry, jestem człowiekiem który potrzebuje urozmaiceń, dodaje sobie przyjemności zabijając innych bo wiem ze jakis "statystycznie" Brazylijski Idiota siedzi przed komputerem meczac skille, exp i co sie da a ja mu to odpieram w łatwy sposób, heh tak to wyglada i powiem ci prosto w twarz ze jestem Z-A-D-O-W-O-L-O-N-Y kiedy widze komunikat powiadajacy o nieusprawiedliwionym morderstwie. RObie to dla własnej zabawy i szczerze powiem ze bawie sie P-I-E-C-Z-A-Ł-O-W-I-C-I-E!!!. Loot etc. to tylko rzeczy dodatkowe, bo to jest zrobione tylko i wyłącznie dla rozrywki.
Zresztą jak tak ci się nie podoba to już było mowione setki razy - Zostań na rooku albo ulokuj sie na non-PVP bo nie majac jaj do walki PvP Z-A-W-S-Z-E bedziesz ginac i dostarczac innym obfitej radosci?
Dotarło? Przemyśl to jeszcze raz dokładnie.
Btw:nie mów ze jesli tak na to patrze to ta gra nie jest dla mnie bo własnie na ogol takich ludzi ta gra jest. Nie jestem Konska Sp'ie'rd'ol'in'a ktora dreczy kogos o placenie za wolnosc gry "pay 5k or die" heh, poprostu jestem obyty i mam swoje zasady i gram według własnych czystych zasad, jezeli ktos mi chce udowodnic wyzszosc niech mnie zabije samodzielnie.