Zobacz pojedynczy post
stary 29-03-2007, 03:29   #1925
Doom Terror
Zbanowany

Doom Terror's Avatar

Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Kalisz

Imię: Fayter
Profesja: Elite Knight
Świat: Rzyduf
Poziom: >_<
Skille: 85+/84+
Poziom mag.: 7
Doom Terror ma numer GG 9161169
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Turon De'Galx Pokaż post
Sua jestes chyba najbardziej popierdolonym użytkownikiem forum Tibia.pl.
Czepiasz sie tak tego Mateusza jak Ty bys byl jakims super mastah pvp i wszystkich zabijasz, a prawda jest taka ze jestes zerem mój drogi Notopie. Udowodniles to na każdej wojnie na Arcani MISZCZU ! Po to są światy Non-pvp żeby ktos na nich gral a to ze Mateusz sie akurat na takim wybil to chwala mu za to.
OMG nie masz co robic?To ze ktos lubi poslugiwac sie ironia wobec kogos innego,sytuacji wobec kogos innego (mowa o mdw) jest powodem wjazdu na ta osobe?Mi sua w podejsciu do mdw przypomina Wojewodzkiego,bo nie mowi wprost ze to przegiecie ten caly szum z Mateuszem(niczego mu nie umniejszajac),tylko irony moden i juz.Mi zal jest bardziej tych osob co sie tym tak podniecaja i oburzaja po jakims komencie,ktory nie brzmi "hail mdw jestes bogiem !!!"(gdy nie jest to ironia) owszem 300 lvl to wyczyn,ale ile mozna?Z Sua~ na all charach gadalem max 3 razy,ale z tych rozmow wywnioskowalem ze napewno nie jest zerem jak to napisales wyzej,jest jedna z nielicznych osob z zdrowym podejsciem do tej gry. Elo! Zjedz mnie od noobow etc. mam na to wje**e
Doom Terror jest offline