Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Shinjix
Używanie macro to jak rybak, który idzie na ryby, po drodze znajduje sklep, kupuje ryby, po czym od razu wraca do domu. Łowienie ryb ma być zabawą, dawać satysfakcję (ten kto nie jest rybakiem nie zrozumie tego). Tak samo w tibii - gra ma dawac satysfakcję, a jaką satysfakcję będę miał, gdy wszystko zrobi za mnie MACRO??
|
bardzo dobre porównanie to ma być satysfakcja z gry !
wędkarstwo to jedne z moich hobby
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cellin
No, troszkę się rozpisałem, ale co tam. Tak więc uważam, iż Wasza kampania nie ma sensu, bo większość osób myśli "Czemu ja mam nie używać botów, kiedy farma UHmakerów stojących obok mnie używa...? Czemu ja mam grać fair, jeśli inni nie grają...?". Póki Cipsoft czegoś z tym nie zrobi, to Wy NIC na to nie poradzicie.
|
ja tam nic niema do tych co używają wspomagaczy ale tak jak napisał cytowany wcześniej Shinjix wolę sobie posiedzieć nad jeziorkiem połowić i mieć satysfakcje z tego że mam na kiju piękny okaz a nie jak pan "kowalski" iść do rybnego kupić dużą sztukę i wymądrzać się jaki z niego wędkarz
przyznam się że mnie też kusiło do botów już nawet byłem w dziale download ale jak pomyślałem sobie ile serca włożylem w tą gre i że mogę to stracić (hack/ban) i będzie trzeba zacząć grać od nowa to mi przeszło
ps/ zagrajcie w jakąś gre na swoim komputerze z kodami po 30 minutach gra robi się nudna masz wszystko jesteś najlepszy i wyłączasz gre