Temat: Obsidia ....
Zobacz pojedynczy post
stary 29-03-2007, 14:47   #3633
Fin'er
Użytkownik Forum

Fin'er's Avatar

Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: ok. Rybnika

Imię: Fingregher
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dodi Brae Pokaż post
Zadziwia mnie beztroska moich kolegow z obsidii, wszyscy lekcewaza zagrozenie utraty chara do czasu az jest za pozno
W moim przypadku nie ma co stracić <lol2> . A tak pozatym... GG jest ostatnim programem przez który mogli by mnie zhakować, bo używam wiele gorszych programików ( ), nie mówiąc już hurtowo sciąganych kluczach do mojego Fergusona <3...

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kiroy Pokaż post
Finku : jak cie leje banda Nigersow to uh nie starcza an ture sd trafilo sie mu jak slepej kurze ziarno ... btw ja ownera tego z turcji hayaleta bardzo lubilem !!
Hmmm no ja Was nie zmuszam do polubienia tego czy tamtego... Każdy ma wolny wybór...

Chodziło mi tylko o to, że określacie NG jako bandę półgłówków, noobów bez pvp, etc... A tymczasem oni rządzą Obsidią od początku i tym razem też się wam nie udało ich stąd wykurzyć..

Mówiąc o tych którzy z Wami wygrali : Nooby, sami niejako wystawiacie sobie opinie...

<peace>

@ GG

Ostatnio zauważyłem, że nie tylko nieznajome osoby próbują wam na gg wciś jakieś świństwo. Bardzo często z numerów moich znajomych są rozsyłane dziwne pliki np : "Cześć, wrzuciałam fotki z naszej ostatniej imprezki xD " i tu jest podany link - raz tam wszedłem . Nic nie było... Potem się okazało, że koleżanka nic nie wysyłała... ;/

Ostatnio edytowany przez Fin'er - 29-03-2007 o 14:50.
Fin'er jest offline