Temat: Psi Ball
Zobacz pojedynczy post
stary 29-03-2007, 18:43   #97
Khalak
Użytkownik Forum

Khalak's Avatar

Data dołączenia: 25 06 2006

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vekegi
Mówił też o OOBE (Out of body experience), ale to mniejsza już z tym.
OOBE ma się też, jak się przyćpa zbyt dużo DXM xD
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Spectro
bo przecież przeciętny użytkownik takiego forum nie potrafi zrobić takiego porządnego fotomontażu!
IMHO przeciętny użyszkodnik takiego forum, nie potrafi kulturalnie dyskutować...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dolor
Już wiem w tym zakładzie który znajduje się w Koninie
A może w Głoskowie? ;]
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez DRoN
właśnie dlatego jest ona dziełem szatana i Kośćiół tego zakazuje
Według Kościoła Harry Potter, wprowadzając młodego czytelnika w świat magii i przemocy, prowadzi do Szatana
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bastash
w Boga wierzę z całym przekonaniem ale w Biblię już ciężko mi uwierzyć.
Nie konrowersyjnego, ponieważ Biblia była 'poprawiana' podczas Soboru w Nicei W jakimś procencie autentyczna jest, ale została odpowiednio dostosowana do potrzeb kleru
A tak jeszcze co do PsiBalla - energia faktycznie istnieje, więc pewnie i to jest możliwe, ale wg. mnie potrafi to może 0.000[...]01 % populacji świata
edit
@down
Nie pamiętam gdzie o tym czytałem, ale nie był to Kod da Vinci Co do świąt pogańskich masz rację - nawet słynny dyngus, którego będziemy mieli za ~2 tygodnie, wywodzi się z tradycji pogańskich Kontynuując offtopa (dla zainteresowanych), należałoby się zastanowić nad dogmatem Trójcy Świętej, który jak słyszałem powstał podczas wcześniej wspomnianego przeze mnie soboru, na którym nawiasem mówiąc, ustalona została większość dogmatów chrześcijaństa - tak, tak - chrześcijaństwo jest bardziej nauką cesarza Konstantyna aniżeli Jezusa Chrystusa vel. Yeshui. Ale to już temat na osobny wątek i nie ma co kontynuować offtopa

Ostatnio edytowany przez Khalak - 29-03-2007 o 21:04.
Khalak jest offline   Odpowiedz z Cytatem