Dobra. Zrobilem fake. Oto on, ale napiszę coś jeszcze przed:
1. Nie komentujcie tak: Daje 10/10, super fake, musiałeś się napracować, bo po pierwsze komentujcie SZCZEGOLOWO, a po drugie to chwalcie NAS. Thor Nephihean odpowiada głównie za fabuły. Więc piszcie np. tak

odoba mi się fake. Musieliście się napracować. Plusy:<wymień plusy> Minusy: <wymień minusy>. Ocena to <wstaw ogólną ocenę i uzasadnij swoją dezycje, oczywiście nie musisz uzasadniać>
2.Czytajcie CAŁY TEMAT, a nie tylko obrazki.
3.Dodałem ulepszenie do fake. Pod paskiem życia jest pokazana mana. Mag czaruje, wojownik ma techniki. Technika zabiera mniej many niż czar, ponieważ jest słabsza. Teraz to tyczy się magów:Weźmy czar x i y. Mag musi najpierw naładować mane do czaru, by go wytworzyć. Tworzą mu się kule w rękach. Im ciemniejsza kula, tym więcej many zużywa mag i tym silniejszy jest czar. Gdy mag ładuje mane do czaru x, załóżmy że go ktoś atakuje. Chcę on uciec. W tym przypadku musi załadować mane do czaru y, wtedy mag zmarnuje manę załadowaną do czaru x i mag nie otrzyma jej ponownie. Gdy ktoś zrani maga podczas tworzenia czaru lub zdekoncentruje się , mag musi zacząć od początku naładowywać czar, ale straci mane zainwestowaną w czar x lub y.
4.Zapomniałem napisać, że ten fake to
połączenie fake paskowego z fake story.
Dobra. Jeżeli przeczytaliście uważnie, czas na fake. Mało obrazków, ale zawsze coś
19.
20.
21.
22.
23.
24.
Ten tekst należy do pomysłu kolegi Thora ;p
25.
Nie komentować ilość, tylko jakość!