Ludzie!! Już nie mogę czytać tych bredni! Żaden normalny sorc/drut na 30+lvl nie robi run, żeby zarobić! Czy podczas 2h 20minut (bo chyba tyle zajmuje zrobienie bp uhów) nie zarobisz 3k klepiąc potworki? Czy podczas tego huntu nie wbijesz tyle samo mlvl, co gdybyś robił runki? Zrobisz więcej mlvl bo jeszcze manasów używasz. A do tego jeszcze zwykły lvl ci podrośnie i siła magi również podrośnie. Więc proszę nie używać argumentu, ze druid jest bogatszy bo robi uhy... Ja grając od ponad roku zrobiłem 55 druta. Wiem, ze to nie jest najlepszy wynik, ba powiedział bym nawet, że to jest słaby wynik, ale gram gdy mam czas. I w ciągu tego czasu tylko raz robiłem uhy na sprzedaż, gdy miałem lagi, a nie miałem nic ciekawszego do roboty. A kasy że tak powiem mam w cholerę.... Brakuje mi tylko jakiegoś czaru ofensywnego, bo owszem exori vis jest, ale działa tylko kratkę przede mną. Tańsze leczenie jest przydatne, nie powiem że nie. Ale oglądając filmiki z TibiCam różnych sorców zauważyłem, że oni zawsze używają exury gran, która też trochę HP potrafi dodać. A ja staram sie zawsze leczyć na yellow Hp, ponieważ gdy bym tego nie robił, to wystarczył by mały lag i byłby następny dead. Więc exura sio też nie jest taka wspaniała, gdy bierzemy pod uwagę siebie. Jednak jak wiadomo ma inną bardzo ważną funkcję. I to przechyla szalę na stronę druta. Exury gran mas res używam tylko na hydra huncie. A sorc ma kilka czarów ofensywnych. Nie wiem jak często podczas normalnego hunta są one przydatne. Jednak jak już wcześniej pisałem podczas oglądania filmów z socami w roli głównej ten czar był używany. O czarze druta tego ue z poxa nawet nie wspominam (nawet nie wiem jak się to nazywa). Tak więc moim zdaniem drut jest fajny jak bedziesz miał pacca, i kumpli na hunty. A sorc jak pacca nie planujesz, lub planujesz ale bardziej masz zamiar expić sam.