Fake jest dość średniawy, ale jeszcze jest możliwy do zniesienia.
Ocenie według własnego sposobu
Grafika: 5/10
Outfity: 4/10
Pomysł: 6/10
Suma: 15/30
Średnia: 5/10
Niech idą do dżinów
OFFTOPIC:
Co do ortografii to może nie będzie taki off topic jak przypuszczam ale muszę pare słów napisać.
Ja sam nie jestem asem z ortografii, ale staram się pisać poprawnie każdy post(nie nie chodzi o to że się nie uczę, bo to akurat robie ale mam taki problem i nic na to nie poradze

). Jak to wychodzi to nie wiem bo tam gdzie ja nie zauważam błędu to inni zauważają.
I mała rada Albertus: W międzyczasie jak nie działa Ci Word popracuj ze słownikiem ortograficznym, a przede wszystkim czytaj książki. Uwież mi to bardzo pomaga.
To nie chodzi o samą naukę ale o czytanie książek i żeby wiedzieć gdzie dane słowo w słowniku ortograficznym znaleźć i wiedzieć jak je wykorzystać.
Swoją drogą do jednego z pierwszych postów:
Kujonem nie jestem(mimo iż staram się na 6 z anglika i mam najlepsze oceny w klasie

), prawde mówiąc to praktycznie nic się nie uczę(a zwłaszcza z anglika). Prawie wszystko mam zapamiętane z lekcji i to mi zazwyczaj wystarcza, na mecze nie chodze bo nie lubie piłki nożnej(widziałem raz mecz w telewizji i mnie to nie zaciekawiło, dwadzieścia dwie osoby biegające za jedną piłką) no cóż każdy lubi to co lubi, a ja zmuszać do zmiany poglądów nie mam zamiaru.
Trochę się rozpisałem no ale trudno się mówi.
Zrozum że ja chcę Ci pomóc tym postem(a zwłaszcza pomóc z ortografią i interpunkcją).