Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ketama
Witam wszystkich!
Widze ze schnapi jest teraz rzecznikiem Cruoris no i musze tutaj pogratulowac nocnego czuwania przed kompem cala ekipa(mam nadzieje ze sie trzymacie jeszcze po tylu nie przespanych nocach) a i jeszcze twoj post na tibia.com pokazal jakim jestes zjebem osobiscie ,napewno nortecowi sie spodobalo twoje wsparcie i poglaskal po glowce i ty mowisz o jakies kulturze?to ze sidar napisal posta z zyczeniami urodzinowymi to jest podlizywanie sie?z mojego punktu widzenia to raczej ty zachowales sie jak lizusek
Burniasty to ze tibia to tylko glupia gra to sie zgadzam w 100% ale jesli juz bierzesz udzial w wojnie po ktorejs ze ston to raczej sie tego trzyma bo to juz jest w jakims sensie przedstawienie twojego charakteru a ty jak mowiles namowil cie ktos do wojny a to nie byla nigdy twoja wojna (z reszta z nim byla ta sama sytuacja)wiec mam pytanie do ciebie co ty robisz teraz w tej wojnie? Znowu sie dales namowic? (To masz problemy chyba z wlasnym zdaniem)
ludzie ktorzy strasza najazdem innych w rl ,ciezkim pobiciem z kolegami i wielkim cwanniactwem prze internet
kupcie sobie np.meliske na uspokojenie bo wam nerwy cos puszczaja
jak juz chcecie cos zrobic to polecalbym to robic a nie pisac i straszyc jak dzieciaki w piaskownicy a jeszcze gdzies czytalem cos na temat wygladu wiec powiem tyle ze taki typek to najperw niech sie sam pokaze a potem ocenia innych bo musial nie wiele przezyc jak jeszcze nie wie ze pozory czasem myla(ale to nie dziwi jak siedzi na necie cale dnie i jego swiat jest czysto wirtualny)
no i panowie profesorowie z j.polskiego
czy moglibyscie przestac poprawiac te wszystkie bledy bo jak juz naprawde musicie to robcie to w swoich szkolach (na pewno macie kolegow ktorym przydala by sie pomoc w nauce) a nawet mozecie sie zapisac na olipiady z polskiego czy za slabi jestescie?
i nie jestem po zadnej stronie wolalbym osobiscie widziec jak walczycie konkretnie a nie jakies tam ataki na 70 lvl bo zaraz to bedziecie nawzajem sobie liczyc fragi na 8lvl lol
|
Ej, to straszne :| Nie tzeba wcale czuwac zeby kogos zabic o 2 nocy. Twoi towarzysze broni moga do Ciebie np. zadzwonic, albo poprostu nie masz ochoty spac, czy co kolwiek innego. Dla mnei to normlane siedziec do 2-3, tym bardziej ze mam wolne. Kolejne primo, nie ukrywajmy bo wszyscy to wiemy ze sidar lizal i lize kazda dupe która mu sie napatoczy. Co nortecowi do tego co ja pisze na forum? Chce to pisze i pisze to co chce(wyrazanie wlasnego zdania sie to nazywa)