Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ketama
Burniasty
A i owszem napisales ze walczysz o swoje i ze normalnie bys nie pogral gdyby wygrali ta wojne tyle tylko ze wczesniej napisales ze cie to wali kto wygra wojne bo i tak konczysz z tibia wiec wybacz ale trudno mi zrozumiec o jakie swoje walczysz ?
Schnapi
Nawet gdyby tak bylo ze sidar sie wszystkim podlizuje to czemu cie tak to meczy?
czy to dlatego ze wycina cie w twojej dziedzinie ?
Nie no oczywiscie ze jest to calkiem normalna sytuacja jak dzwoni kolega do kolegi w godzinach nocnych tylko po to zeby zabic przeciwnika w grze
tyle ze jest to calkiem normalne dla osob ktore zyja ta gra.
A ty przeciez podchodzisz do tego jak do glupiej gry czy sie cos zmienilo?
To ze napiszesz ze to nie bylo czuwanie to jestem w stanie zrozumiec przeciez nie napiszesz ze siedzicie cale nocki oby kogos ubic bo wtedy sam bys sobie uswiadomil ze cos z toba nie tak a tak poza tym to ja tylko pogratulowalem czyz nie?
Zalfik
wydaje mi sie ze troche przesadzasz z ta gramatyka musisz zrozumiec ze sa ludzie zdolniejsi i mniej zdolni wiec nie ma sensu wedlug mnie poprawianie czyjejs pisowni bo nie mow ze az tak ciezko sie domyslic a co do regulaminu to nie trzeba sie go tak kurczowo trzymac w kazdym razie widze ze masz zadatki na nauczyciela
A jakie to ma znaczenie czy jestem anonimowy czy tez nie?
Niestety ale musisz zaakceptowac brak kropek i przecinkow
|
Napisalem to zeby mnie nie zabili zanim sie dolacze. Miałem wbić 110lvl ale jestem zbyt wielka ciota zeby zrobic pg, wiec wbilem 102.