Zobacz pojedynczy post
stary 30-03-2007, 23:51   #2816
Exodus
Użytkownik Forum

Exodus's Avatar

Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nide Wune Pokaż post
No to teraz ma ;o

Lepiej nie baw sie w to swoje "hakowanie" bo trafisz to kogos lepszego i sie to dla ciebie nieciekawie skonczy.

@Vastian
Ja bym nie powiedzial ze nie maja szans ,poki Abom etc chce sie siedzec 24h/7 to na eopwno nie ale wkoncu im sie znudzi albo WIW zmadrzeje i zacznie czesciej jakies sneaki organizowac , bo nie wiem czemu tego nie robia.A co do NF i WIW , w moich oczach wiekszymi PA sa ludzie z NF , rozumiem w WIW jest Zenek , ale wiekszosc najwiekszych PA z Last Stand (ktore bylo niby takimi pa , i sie je przyrownuje do wiw) teraz jest w NF.Zreszta kazdy ma swoje zdanie . Dla mnie NF(ich spamerzy np. Senior Tutor Joim co non toper na zolwiach na bocie leci) na forum walcza tylko o fragi zeby podbudowac swoje zachwiane morale (przyklad ze snoxami , gdy zobaczyli ze przegrywaja fragami, a to praktycznie zlepek ludzi co wola WIW).

Pamietam , kiedys WIW narzekalo ze z NF jest duzo middle lvli i im pomagaja i Gandamir odpowiedzial "Bo ludzie nas lubia nie tak jak was" wiec czemu w tym przypadku nie myslec tak samo. Zreszta nvm cu ; p

Ostatnio edytowany przez Exodus - 31-03-2007 o 08:54.
Exodus jest offline