Zobacz pojedynczy post
stary 31-03-2007, 07:33   #57
Wielki Mancyz
Użytkownik Forum

Wielki Mancyz's Avatar

Data dołączenia: 13 06 2005
Lokacja: Lublin

Stan: Niegrający
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Harmonia
Poziom: ^.^
Wielki Mancyz ma numer GG 5000147
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lavus Pokaż post
Widać ,że grasz ma non pvp wiec wracaj tam i tak jak napisałeś nie wtracaj sie w sprawy ich serwa
Myslisz ze jak gram na harmonii to nigdy niegrałem na pvp ?? poprostu zmieniłem na non-pvp bo na pvp jest DO DUPY pomyśl troche logicznie na pvp pójdziesz na vampy wejdzie ci jakiś n00b 120 lvl i cie ujebie za nic albo będzie cie szantarzował pieprze takie granie i coraz więcej osób tak uważa nawet jak zauważyłeś cipsoft nierobi nowych pvp bo liczba graczy na pvp strasznie się zmniejsza zobacz sobie na hibernie jak mało ludu gra a kiedyś kolejki były od 14 -.- więc to jest moja sprawa gdzie gram a to że sie niebęde wtrącał to uważam za dobrą decyzje a ty jak myślisz że jak grasz na pvp to kozak to żal.. na pvp równie dobrze możesz mieć 50 lvl i cwaniaczyć ale założe sie że niejedna osoba z pvp by sobie nieporadziła na n-pvp bo tu niemoże sprać dupy słabszemu lvlowi mi przyznam się szczerze też tego brakowało ale już sie przyzwyczaiłem... a pozatym jak myślicie że n-pvp to gówno to wbij 74 lvl tak jak ja na n-pvp to pogadamy

życie jest jakie jest i trzeba sobie radzić
Wielki Mancyz jest offline   Odpowiedz z Cytatem