Cytuj:
A ja mysle ze najlepszym wskaznikiem inteligencji wsrod ludzi jest wyliczanie w pamieci orbitalnego przelotu miedzyplanetarnego.
1. 99.999999% populacji nie ma szans tego rozwiazac - tak samo jak zabic solo Orshbaale.
2. 99% populacji jest to na kija potrzebne poniewaz ani nie beda wyliczac takiej trajektori (a juz na pewno nie w pamieci) ani nie beda walczyc z Orshbaala (a juz na pewno nie solo.
3. To jest tylko jedno pojedyncze zagadnienie i ciezko oceniac caloksztalt na jego podstawie.
|
Wy oceniacie przydatność profesji 'knight' na podstawie żółwi, ja oceniam na podstawie orshabaala. Tak naprawde na każdym jednym potworze ranking profesji będzie się różnił ale jako że orshabaal jest obecnie najlepszym w miare regularnym potworem w Tibii (bo ten morgaroth to się pojawia raz na rok a ja nie miałem okazji z nim walczyć) dlatego też porównuję potencjał profesji na jego podstawie. Dlaczego tak robię? - bo jak już ktoś wbije ten 300 lvl sorcem/drutem/palem (każdego z was na to stać bo to tylko 2 lata expienia po 5 godzin dziennie) to, w przeciwieństwie do knighta, nie będzie żałował wyboru profesji i narzekał na słabość swojej klasy. Założe się, że chcielibyście pokonać w życiu orshabaala solo a grając knightem jest to niemożliwe.