Zobacz pojedynczy post
stary 31-03-2007, 09:16   #120
goburu
Zbanowany

Data dołączenia: 14 12 2006
Lokacja: Liberty Bay

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: PvP
Poziom: 90
Skille: po co??
Poziom mag.: 56
Domyślny

Cytuj:
A ja mysle ze najlepszym wskaznikiem inteligencji wsrod ludzi jest wyliczanie w pamieci orbitalnego przelotu miedzyplanetarnego.
1. 99.999999% populacji nie ma szans tego rozwiazac - tak samo jak zabic solo Orshbaale.
2. 99% populacji jest to na kija potrzebne poniewaz ani nie beda wyliczac takiej trajektori (a juz na pewno nie w pamieci) ani nie beda walczyc z Orshbaala (a juz na pewno nie solo.
3. To jest tylko jedno pojedyncze zagadnienie i ciezko oceniac caloksztalt na jego podstawie.
Wy oceniacie przydatność profesji 'knight' na podstawie żółwi, ja oceniam na podstawie orshabaala. Tak naprawde na każdym jednym potworze ranking profesji będzie się różnił ale jako że orshabaal jest obecnie najlepszym w miare regularnym potworem w Tibii (bo ten morgaroth to się pojawia raz na rok a ja nie miałem okazji z nim walczyć) dlatego też porównuję potencjał profesji na jego podstawie. Dlaczego tak robię? - bo jak już ktoś wbije ten 300 lvl sorcem/drutem/palem (każdego z was na to stać bo to tylko 2 lata expienia po 5 godzin dziennie) to, w przeciwieństwie do knighta, nie będzie żałował wyboru profesji i narzekał na słabość swojej klasy. Założe się, że chcielibyście pokonać w życiu orshabaala solo a grając knightem jest to niemożliwe.
goburu jest offline   Odpowiedz z Cytatem