Cytuj:
2. Wytlumacz mi czemu rycerz na 35 ze skillami 75 nie mogl bic guardow??? Ja w okolicy tych skilli i troche wyzszy lvl moim rycerzem notorycznie chodzilem po labiryncie... jeszcze dodam ze wtedy sprzet byl troche drozszy niz obecnie.
|
1. Z takim lvl bez lootbaga nie ma szans się zwrócić, z takim lvl nie zrobię lootbagi bo mi łatwo zabiorą hlvl'e. (pograjcie na pvp to zobaczycie jak to jest z tymi lootbagami jak sie nie ma pacca)
2. Obecnie gram 29 lvl palem ze skillami 60/33, 10 mlvl, eq: steel helm, scale arm, szalik i zwykle butki. Expie na samych guardach w pierwszej jaskini na przedostatnim poziomie (na ostatnim są tylko slimy) ze strzał na full attack i zwraca mi sie kasa na strzaly bez robienia lootbaga. Jak ide na hunt to biore ze soba 900 strzal (do full cap tyle wchodzi), zwracam po 1,5-2 godzinach i jestem do przodu o 2-2,5k BEZ LOOTBAGA! (biore tylko steel helmety częśc battle hammerów, battle axow i shieldow na tyle na ile capa starczy - cap sie zwalnia po strzalach a ja w to miejsce biore itemki). Guardy zabierają mi mniej hp niż jestem w stanie leczyć exura granem wiec jeszcze dodatkowo wale czasami 'exevo con' i tym samym przedluzam hunt. (mam problem tylko wtedy kiedy nadchodzą z dwóch stron ale i tak nie ma ryzyka śmierci żadnego) Expię z prędkością 10-15k/h. (zależnie od pory dnia) Wniosek? Z lootbagiem mialbym 10x wiecej kasy niz wydalem na strzaly skoro nawet bez sie zwraca...
Na niskim lvlu:
Pall > Knight
Na wysokim tym bardziej bo jeszcze dochodzi walenie z run i tańsze leczenie...