Zobacz pojedynczy post
stary 31-03-2007, 11:48   #12
Makaveli of Chaos
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Nowa Ruda

Stan: Na Emeryturze
Imię: Old Maka
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Makaveli of Chaos ma numer GG 1411036
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez dubros Pokaż post
ehh.. co ci po tym 187 sorcu jak grasz na no pvp ? wolem mniec 111 ale na pvp i miec mozliwosc brania udzialy w wojnie, robic pa, zabijac noobow itd ;]
Co twoja wypowiedz ma wspolnego z tematem?
Nic!
A co mi po tym 187 msie? to co widziales (lub nie widziales) na filmiku idz i zrob cos podobnego swoim 111
Nie wiem co chciales osiagnac komentujac to w ten sposob, pytanie bylo zasadnicze... Ciesz sie ze masz 111 (nieznam profesji) na Pvp, ja niestety zaczynalem grac na nowym serwie, a wyszly tylko no-pvp, wiec nie bede z tego powodu plakal, przywyklem...
Tym sorcem moge robic wszystko, co daje nam Tibia, wszystko procz zabijania innych graczy, wiec jakby nie patrzyl to i tak wiecej moge niz nie moge...
Pozatym co robisz calymi dniami? uprawiasz PA (kiedy ban?), ganiasz noobów?, bierzesz udzial w wojnie?, mysle jednak ze nie, ze wiekszosc czasu w Tibi robisz to co wiekszosc, expisz, a to rowniez mozna robic na no-pvp.
Moze to dziwnie zabrzmi, ale ta gra tak zostala skonstruowana, kazdy bije sie o expo i nie mow mi ze tak nie jest...

Sorry ale denerwuja mnie takie wypowiedzi ludzi grajacych na pvp, udajacych Bog wie kogo, kogo to nie bili, zabili itp, a w rzeczywistosci boja sie zrobic pzeta..., ale co tam ja mam chara na pvp , moge zabijac!... ciekawe...

Edit: Piszesz ze wolisz miec 111 na pvp, to juz sam nie wiem, wolisz, czy masz?
Btw tym 111 pallkiem (bez premmy) to mozesz zabijac ale 20 lvle w carlin pod depo...

Bez pozdrowien
Makaveli

Ostatnio edytowany przez Makaveli of Chaos - 31-03-2007 o 11:55.
Makaveli of Chaos jest offline   Odpowiedz z Cytatem