Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Elvvons
Nie Pie***** Bzdur ze Wiwy sa swieci the best itp
Przyklad?
Wlasnie "Princes keaya" okradla "Daron Iron'a" na 2.5kk i dolaczyla oczywiscie do WIW.
|
Aha, czyli to że Princes~ coś tam ukradła, po czym przyłączyła sie do WiW to świadczy o WiW? To może świadczyć jedynie o niej, a nie o całym WiW.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vatian
Po co sie upierasz przy tym, ze WiW-y i ich te przydupasy wyraja wojne, i ze liczysz na nich bo sa "po dobrej stronie mocy" skororo dobrze wiesz, ze nie maja szans, a takze pokazywanie jacy sa wysmienici nie ma najmniejszego sensu... bo czlowiek jest czlowiekiem nie zaleznie od tego jakiej jest narodowosci... Polacy i Szwedzi tak samo beda rzadzic...
Ps. Ale ja i tak wolo szwedow.;s
|
Dlaczego sądzisz że WiW nie ma szans na wygranie tej wojny? Nie wiem w jakiej nawet beznadziejnej sytuacji by byli to i tak zawsze mają szanse. I nie rozumiem dlaczego jeszcze nie zauważyłeś tego, że Szwedzi są na tyle cwani, aby zwerbować Polaków z NF aby wygrali za nich wojne, po czym wypier**lą ich z serva czym prędzej.
Mam jeszcze coś do fanatyków NF: Propaganda w waszym wykonaniu jest conajmiej żałosna.
- "polaczki (do tego z małej litery) nie umieją porozumiewywać się po angielsku, hahahaha..."
- "a NF miało o 1k mniejszy power sd i wogóle WiW było 20+ wiecej i normalnie jeszcze przyszło Lalala i SB no i nie mieliśmy szans"
- "Ale ja i tak wolo szwedow.;s"
Inteligentniej, czytelniej. Teraz macie swoje 5 min aby mnie zbesztać.