Zobacz pojedynczy post
stary 31-03-2007, 13:10   #5783
Glonsher
Użytkownik Forum

Glonsher's Avatar

Data dołączenia: 18 01 2007

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Glonsher
Profesja: Elder Druid
Świat: Danubia
Poziom: 50
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Teleri Pokaż post
w sumie z tego co ci powiedzial ten nektaryn to sie ciesze bo nie lubie cie, ale i tak pewnie do tego nie dojdzie, pomijajac to ze to jest bezsensowny pomysl

# glonsher to nektaryn ?
Tak, Glonsher = Nektaryn.
Zobaczcie rowniez date napisania tej wiadomosci na gg.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez glopson Pokaż post
Glonsher to dziekco neo :/ Ta gra mu naprawde poryła psychike Tak tak! przyjedź do globsona z krzesłem i broń tibi! cóż za laps:baby

ODWALCIE SIE OD KEMYRA NOOBKI
Musze cie zaskoczyc, mam internet z kablowki :<.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez BaxCrow Pokaż post
Zachowujecie się jak jakieś niedorozwinięte dzieciaki -.-.
Jedziecie Kemyra bo szybko expi i dużo gra, K U R W A i co z TEGO!? Lubi niech gra, a co do tych fragów to jeśli 3 PK bije jednego 38 lvl to Kemyr pomógł, bo ma do tego k u r w a prawo i to pokazuje, że nie jest noobkiem takim jak wy i nie pekuje żeby mieć itemy. Żałosne to jest właśnie to, że pekujecie po to żeby mieć eq. Żal panowie i tyle.

Czy Kemyr ma jednego ownera czy 16 gówno was to obchodzi, a na Danubii co drugi 100+ ma więcej niż jednego ownera, ale tylko Kemyra się czepiacie -.-

Nara panowie bo to się robi burdel a nie forum.
Co do tego pogrubionego:
Niech sobie nas zabija, ale nie po tym jak mowi ze jestesmy free :O.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez BaxCrow Pokaż post
Z Glonsherem... no nie bądź śmieszny. On udaje wielkiego gracza gada, że bije równych sobie przynajmniej, ale co z tego jak leci z 3 bp sd, 10 bp mf na ludzi, którzy expią? To tak jakby bił 20 lvl. I do tego robi to dlatego, żeby mieć kase -.- z itemków. To jest żałosne. I jak Kemyr go ubije to będę bardzo zadowolony. Ubił mojego RL, więc we mnie sojusznika nie znajdzie.
Na pkowanie chodze z 5-cioma sdkami i 3bp mf :<.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bambooha Pokaż post
A tutaj jak zawsze kłutnie Dawajcie ss'y a nie gadajcie ile kto ma ownerów itp. :|
Cos na rozluznienie tematu...
Sniadanie Nektaryna xD:
S t f u noob!

Pzdro.
A ty zlodzieju nie wtracaj sie.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kemyr
@Cery
Ja mówilem ,że da sie zrobic ssa z ramką podczas oglądania filmu.Tylko glonsher teraz tu zgrywa kozaka "o zagapilem sie to padlem" a prawda jest taka ze jego pvp równa sie zeru nawet podczas wciskania hotkey'u
To co, moze duel na jakims e-pvp?

Ostatnio edytowany przez Glonsher - 31-03-2007 o 13:14.
Glonsher jest offline   Odpowiedz z Cytatem