Zobacz pojedynczy post
stary 31-03-2007, 13:40   #94
Lord Wardi
Zbanowany

Lord Wardi's Avatar

Data dołączenia: 01 03 2006
Lokacja: OW

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Antica
Lord Wardi ma numer GG 5762125 Send a message via Skype™ to Lord Wardi
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sorcerereq Pokaż post
1. Powinni zrobić specjalne training roomy Bo żal za dupe ściska, jak już sobie ustawiłeś slima a tu podbiega 8 lvl i:
Hi -> Free items? -> No? -> No skill! -> zabija slima
Mógłby wejść tylko 1 player do takiego training roomu, a tam czeka na ciebie Training Monk (), który ma 0 Shieldingu (zawsze się wklejasz), który cię nie bije, ale bardzo szybko się leczy, dlatego musiałby być w obstawie 2 szczurów, które będą cię biły (do trenienia shieldingu, dla niekumatych). A na półkach leżałoby 500 rybek ^^

I tak by można było skillować w nieskończoność Nikt by ci nie wlazł, nie musiałbyś zmieniać moba. I fooda by było pod dostatkiem

2. Minimalny hit knighta. Sądzę, że żeby dorównać magom trzeba by ustawić minimalny na jakieś 70-80% maksymalnego hitu... Ale jednak CZASAMI chmurki mogłyby być, lecz im wyższy skill tym mniej chmurek ^^

3. Jeżeli nie zechcą dać training roomów, to mogliby dać jakieś bronie specjalnie do treningu. Atk: 1 Def: 30, Def 30, żeby się za mocno potworki nie wklejały.

4. W tym punkcie nie bierzemy pod uwagę tych wyżej... Nieskończony food! (Only training) Wkurza mnie to, że co 2-3h muszę lecieć do dp, które jest daleko i z miejsca treningu do miasta i spowrotem idzie się 30 min, w tym czasie bym nabił (na średnio-wyższych skillach) parę %, a na małych 3-4 skille. Taki food ważyłby 520 oz, tyle co 100 ryb. Uniemożliwiłoby to branie takiego fooda na hunty. Kosztowałby 10k, więc coś za coś.

5. Tutaj także ne bierzemy pod uwagę pkt. wyżej.
Ringi obniżające skille! Myślę, że obniżając po 30 skillów, dużo szybciej by się skillowało, przez co takie 30 skilli zaoszczędziłoby mnóstwo czasu. Jeden ring starczał by na 1h, kosztował by 500gp u NPC (Backpacki, liny, łopaty). Po zużyciu ringu skille podwyższają się o 30

6. Server wojny!(Coś jak Test server, ale np. War server ) Co tydzień brane by były dane z serverów i robiony byłby War server, na tego klienta Tibii, w którym nie było CipBota ani strzelania przez Battle list. Każdy mógłby wziąść w tym udział, bez strat na normalnym serverze! Byłby on w zakładce "Network" pod Test Server Login. Wiadomo, jak bardzo ludziom z non-pvp brakuje pvp... Więc oni chętnie by z czegoś takiego skorzystali! 0 strat, dużo wojen i celowania z run!

To tyle

@down
czy ja powiedziałem, że to WSZYSTKO musi być w Tibii? Wystarczyłoba (chociaż mi) 1 opcja w Tibii, a byłoby OK.
A co do twojej propozycji... Nieee, byłby później za duży muted xD
OTSiarz... Tibia to nie OTS, to Real Tibia i trzeba się pomęczyć.
Lord Wardi jest offline