Zobacz pojedynczy post
stary 31-03-2007, 15:21   #301
Xerionis_Family
Użytkownik Forum

Xerionis_Family's Avatar

Data dołączenia: 16 09 2006
Lokacja: WLKP

Stan: Początkujący
Świat: Polska
Poziom: 192
Skille: 100+
Poziom mag.: 25
Żarówka

Moim zdaniem powinni ulepszyć knightów i palków, jednocześnie pogarszając pvp sorców i drutów albo danie palkom/knightom więcej hp (może więcej by dawały uhy? bo jak sie sypią sdki to nie ma szans sie wyuchać nawet 280 kina ;P).

Powinni dla palów jako dla profesji shoterskiej dodać lepsze typy amunicji w sklepach (np power bolt/infernal bolt chociaż to też nie są jakieś super bronie...) I oczywiście dla pala brakuje czarów spontanicznego ataku. (przy trapie nie ma opcji a taki kina może exori chociaż). Pall powinien również posiadać utani gran hur... a power bolt spell powinien być dla facc od mniejszego lvla (moze tak jak dla sorca sd?)...

Kina mógł by mieć więcej manny albo hp (lepiej hp) i coś by uhy mu dawały więcej hp (może wyłączyć exhaused na uhy?... dla newbie większe waste ale dla pro większa szansa na przeżycie). No i więcej broni w stylu Ice rapier (club, axe). Można by też zrobić hotkeya na używanie ice rapiera (w przypadku pala na ładowanie amunicji).

Pomysłów mi nie brakuje ale co cipsoft zrobi... na to raczej nikt nie ma wpływu.

[youtube]Mój kanał yt:

Xerionis_Family jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.