Zobacz pojedynczy post
stary 31-03-2007, 17:05   #304
goburu
Zbanowany

Data dołączenia: 14 12 2006
Lokacja: Liberty Bay

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: PvP
Poziom: 90
Skille: po co??
Poziom mag.: 56
Domyślny

Cytuj:
A nie masz może wrażenia, że proponowanie jako remedium na wszelkie problemy z wyrównaniem profesji "udupienia" sorców (wszystkich oczywiście) i podpieranie się w uzasadnieniu argumentem o możliwościach jakie teoretycznie posiada jakiś promil z nich jest cokolwiek naciągane???
Nie, nie mam takiego wrażenia. Sorc na kazdym poziomie ma wieksze mozliwosci niz knight a powinny byc takie same.
Cytuj:
Taniej? Być może. Dużo taniej? Tu już bym się spierał. I napewno nie aż tak tanio jak uparcie i wbrew faktom twierdzą niektórzy. Dla przyzwoitości choćby wypadałoby trzymać się realiów a nie "papierowych" wyliczeń.
Jesli potwor sie leczy to mag z racji szybkiego zabijania placi DUZO mniej. Jesli sie nie leczy to jeszcze mozemy polemizowac, ale all mocne się leczą wiec twoj argument odpada.
Cytuj:
Fak, pomyliłem się, dzięki za poprawkę. I przy okazji to ja też uważam, że coś powinno zostać zrobione by poprawić mozliwości knighta - w każdym razie na wyższych levelach. Bo na niskich/średnich radzi sobie całkiem nieźle.
Tu sie zgadzam.
goburu jest offline