Kazdy potwor powyzej demona to juz dominacja pala nad knightem pod wzgledem zadawanych obrazen a bedzie takich potworow coraz wiecej bo i lvle ludzie robia wieksze. Nie widze przyszlosci dla profesji 'knight' jesli RADYKALNIE nie zostanie zmieniona mechanika melee ktory jest obecnie najgorszym rodzajem ataku w tibii...
Cytuj:
Guburu grałes kiedys w tibie???Bo gadasz takie farmazony ze sie zygac chce.Knight nie jest tak slaby jak sie wydaje.I ide o zakala ze demona nie widziales w swoim nedznym tibijskim zyciu.
|
Nienawidze tej profesji, ciarki mnie przechodzą na mysl ze nawet jak wbije 300 lvl to nie bede expil na demonach i innych mocnych potworach oplacalnie. Ujawnia sie moja gleboko zakorzenia nienawisc do profesji ktora w ogole sie nie polepsza wraz z lvl pod wzgledem hitów. Moze i gadam troche bez sensu ale nawet nie wiesz jak mnie dobija ze knight na zadnym z dobrych potworow nie expi oplacalnie -.- Powala mnie to i dlatego tak nienawidze tej profesji -.-
Nie wiem moze jestem jakiś po*ebany ale dla mnie tylko mocne potwory dodają sensu gry a slabych nie lubie zabijac i pewnie dlatego nienawidze rycka bo jakbym mial siedziec 100 godzin na zolwiach to bym sie ob*ral.