Cytuj:
Oryginalnie napisane przez goburu
Kazdy potwor powyzej demona to juz dominacja pala nad knightem pod wzgledem zadawanych obrazen a bedzie takich potworow coraz wiecej bo i lvle ludzie robia wieksze. Nie widze przyszlosci dla profesji 'knight' jesli RADYKALNIE nie zostanie zmieniona mechanika melee ktory jest obecnie najgorszym rodzajem ataku w tibii...
Nienawidze tej profesji, ciarki mnie przechodzą na mysl ze nawet jak wbije 300 lvl to nie bede expil na demonach i innych mocnych potworach oplacalnie. Ujawnia sie moja gleboko zakorzenia nienawisc do profesji ktora w ogole sie nie polepsza wraz z lvl pod wzgledem hitów. Moze i gadam troche bez sensu ale nawet nie wiesz jak mnie dobija ze knight na zadnym z dobrych potworow nie expi oplacalnie -.- Powala mnie to i dlatego tak nienawidze tej profesji -.-
Nie wiem moze jestem jakiś po*ebany ale dla mnie tylko mocne potwory dodają sensu gry a slabych nie lubie zabijac i pewnie dlatego nienawidze rycka bo jakbym mial siedziec 100 godzin na zolwiach to bym sie ob*ral.
|
Tak ale ... Knight może na 8 lvlu wyskillowac sobie do 120/120 kupic sova/sca/arcane staffa i mpa itp i spokojnie expac napenwo nie na rotach tak jak sorcc/drut ... pomijajac to ze przez skillowanie do 120/120 sorcc expiac tylko na rotach wbije 50lvl ale to jest wlasnie w najcie dobre!~(tak jak w palu) ze lvl nie ma prawie znaczenia (jedynie exori n i 2% siły magi) Pall moze wyskillowac sie na 100/50 i na 8 lvlu isc na dragi (tak moze bo bo kazdym gfb uh i spokojnie poradzi sobie na d lair jeśli zna spawn i nie bedzie podchodzil do spawnu dla/2x draga) a wtedy exp leci nieziemsko mimo waste. A od 25lvla dragi zaczynają sie zwracać ... i na głupim d lair w venore moze siedziec do 100lvl'a a potem złapać blokera i na poi dls a sorcc? a drut? na początek roty z wh (jak ktoś mysli ofc) i robi jakies runki
potem tomby itp. ale do 30 lvlu sd sorcca = sredni hit palla załózmy w draga a bolt to 3gp a sd 300 ... aha i idę o zakład ze Goburu nie ma tego 90 lvl'a ... jeśli masz podaj server zaloze chara i pogadamy ... dobra dam Ci ten przywilej ... podaj nick i server chara na którym bedziesz miał 60lvl...
Pozdrawiam!