Zobacz pojedynczy post
stary 31-03-2007, 21:14   #7
Zdjecia_rar
Guest

Domyślny

zawartosc tego calego poradnika mozesz bez problemu znalezc w google.

@edit
to jest najlepsze:
Cytuj:
Szkoła Hakerów zrujnowała moje życie

"Ja dla odmiany nie powiem wam nic miłego. Dwie godziny po rozpakowaniu zestawu moje życie legło w gruzach. Po przeczytaniu rozdziału i obejrzeniu filmu o przechwytywaniu danych chciałem pochwalić sie mojej dziewczynie, czego sie nauczyłem a przy okazji ostrzec ją przed tym, jak łatwo ktoś może podglądnąć wszystko co robi na komputerze. Napisałem do niej na gg (oczywiście ja już miałem "bezpieczne" gg). Ona na to, że nie ma czasu, bo rozmawia z koleżanką o jakiejś ważnej pracy domowej.

No to postanowiłem zrobić jej kawał - przechwycić ich rozmowę i przesłać jej, ciekawe jaką miała by minę. Wtedy zrobiłem te trzy kroki o których piszecie w książce (podsłuch internetowy), i okazało sie że to 3 kroki do zniszczenia wszystkiego co miałem. Patrze a ona wcale nie pisze do koleżanki, rozmawia z moim kumplem "najlepszym" przyjacielem... nie będę wam pisał o czym bo to nie wasza sprawa. Wściekłem sie, nie wiem co we mnie wstąpiło. Zajrzałem na jej mail - okazało sie że piszą do siebie od 4 miesięcy!!! Teraz wiem już dlaczego nigdy nie powiedziała mi jakie ma hasło na skrzynkę chociaż ona znała moje...

Ostatnio edytowany przez Zdjecia_rar - 31-03-2007 o 21:19.
  Odpowiedz z Cytatem