Temat: o grze...
Zobacz pojedynczy post
stary 02-10-2004, 11:44   #48
Aradash
Użytkownik forum

Aradash's Avatar

Data dołączenia: 23 09 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nohinute
To ze jestem inny niz ty i mam inne poglady nie oznacza ze mozesz mnie nazywac "pacankiem" - zreszta to okreslenie jest prz'eje'ban'e na maxa nie wiem skad ty to bierzesz, lepsze texty miał moj wozny w przedszkolu.
buahahaha..... normalnie padłem...... Uważaj bo Ci przypadkiem uwierze, że pamiętasz woźnego z przedszkola a tym bardziej jego teksty - buahahaha. Niezła lama polaczkowa - buahahaha - No chyba, że masz 8 latek i jabłuszko w tornistrze, które mamusia na zajęcia dała to sorki stary (yyy.... młody - lol -) W tym konkretnym przypadku masz prawo pamiętać woźnego - w innych - "nawet pamięć zapomina o sobie". A więc chylę czoła dziecinko a moja kobitka cmokaska w czółko Ci daje bo lubi małe dzieci.

A do reszty Twej wypowiedzi.... hmmm..... To może pozwólcie hackerom sie włamywać na wasze konta. Oni też są inni i inne mają poglądy. Niektózy z nich twierdzą, że to poglądy wyzwoleńcze ze szponów MicroShitu, ale to bajka na osobny temat. Wiecie jaki oni do was szacunek będą mieli ?? ŻADEN !!! Pomimo iż na Was zarobią - buahahaha - tak jak PK do ludzi których zabił a potem okradł - BIG FUCKIN' LOL - Szacunek jak w dupe mać. Ide rypnąć babce na ulicy, okradne ją a potem powiem "uszanowanko" - hehehe - lama lama i jeszcze raz lama

Zaspokajasz swój kompleks spowodowany brakiem czasu i zapewne brakiem kasy na PACC toteż gracze, którzy graja po 5-10 godzin dziennie budzą w Tobie zazdrość, że Ty tak nie potrafisz a może raczej nie masz do tego odpowiednich predyspozycji i środków. A jeśli kase masz, czas masz, to śmiem stwierdzić, że z pogardą odnosisz się do tych, którzy coś osiągają - nie mówie o wysokim lvl (chociaż to teżspore osiągnięcie), lecz mam na uwadze questy i szacunek wobec innych graczy (w szczególności noobk'ów). Jesteś leniem, tchórzem i tyle. A Twoje zdanie mnie nie interesuje dopóki odnosi się z pogardą do słabszych. Chamstwa nie nawidze a Ty się do chamstwa oficjalnie przyznajesz.

BTW. może to ty masz 120 cm wzrostu, tyle samo w pasie i włosy na plecach ?? Włoski to i ja mam - na klacie, na plecach na fujarce - lol - też mam i to sporą ilość. Acha... i w nosie i w dupie też włosy mam - BIG FUCKIN' LOL. Ale to z racji wieku i jakoś nie mam kompleksów z tego powodu. Nie musze wyrżnąć pół Tibii aby zaspokoić swoje żądze i uleczyć włosowaty kompleks. Jak mnie ochota na emocjonalne uniesienia bierze to ide do kobiety i..... uspokajam się - lol - Tobie też polecam kobitke. To najlepsze lekarstwo na wszelkie kompleksy.

I powiem Ci jeszcze, że może znasz zasady gry, może dużo grałeś, może masz za***isty armor i weapon, ale..... masz lamerskie podejście. Pytasz dlaczego ?? A to z racji tego, że jak sam zauważyłeś, Pacca mieć nie bedziesz, zbyt dużą ilością czasu też nie dysponujesz to postanowiłeś zabijać bo na questy jesteś za miękki - proste co nie ? Fakt - proste - ale lamerskie.
Aradash jest offline   Odpowiedz z Cytatem