Zobacz pojedynczy post
stary 01-04-2007, 13:10   #183
cite
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 05 2004
Lokacja: Warszawa

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Druid Cite
Profesja: Elder Druid
Świat: Candia
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez goburu Pokaż post
Na low-lvlu bez pacca zdecydowanie i bezapelacyjnie najlepszy jest paladyn. Ostatnio sobie stworzylem tą profesja i wbilem w 2 tyg. na luzie 30 lvl podczas gdy knightem zajęłoby mi to z... 10 tygodni. Palem sobie chodzę jak król po wszystkich jaskiniach guardów, jak nie zlapie kicka to nie ma w ogole szans zeby mnie zabily a ja hitam srednio po 50 i wychodze na plus nawet bez lootbaga. Knightem na guardach ze skillami 75 hitalem srednio po 20-30 i tracilem tony uhów na kazdego guarda
Najwidoczniej grać nie umiesz, w 2 tygodnie bez problemu knightem robi sie 40 poziom, nikt nie każe ci marnować uhów na guardach. Zrobiłem i miałem skille (mam bo postać w sumie nadal istnieje) 69/67 przy minimalnym skillowaniu, kupę kasy z lootbagów. Jeżeli umiesz grać każdym sobie poradzisz. I nie pieprz już tych głupot że knight nie może solować mocnych potworków, owszem palek może ale pojedyncze sztuki, expić raczej na nich nie będzie. Z założenia knight jest stworzony do blokowania.

PS. Ty widzisz przyjemność w biciu silnych potworów - wybierasz sorc/druid, inni lubią blokować - wybieraja knighta, ja np lubię palkiem blokować bo lubię otwierać zabite potwory i sprawdzać czy coś fajnego nie wypadło. No jest jeszcze typ ludzi, którzy czego by nie wybrali i tak będą pieprzyć głupoty.

Ostatnio edytowany przez cite - 01-04-2007 o 13:14.
cite jest offline   Odpowiedz z Cytatem