Zobacz pojedynczy post
stary 01-04-2007, 15:53   #23
Monouth
Użytkownik Forum

Monouth's Avatar

Data dołączenia: 11 09 2006
Lokacja: ostr.

Imię: Yoozek
Poziom: 246
Skille: 104/101
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Makaveli of Chaos Pokaż post
No niestety tak sie sklada ze na no pvp, jest zbyt wiele (100lvli) ktorzy prawie nic nie wiedza o tibi, bo expia we trzech na zmiane, ostatnio 70czy 80+ zapytal mnie do czego jest Energy Ring, w ogole co ludzie nie raz gadaja to bajka

A co do fraga, to jak tak na to patrze, to zal jest wiadomo, ale dobrze ze Yoozek robi tak jak robi , zbyt wiele osob sie uwaza za Bóg wie kogo.

Co do ucieczki to nie wiem czy most byl up bloknienty, ale chociaz mogl na e-ringu wyjebac dle z hurow i wyjsc lewym ropsidem, ale on pewno nie wiedzial gdzie te ropside sa:/
nie mowiac juz o prawym ropside, mogl przeciez przejsc, tam gdzie jest przejscie dla sorcow i spokojnie tam loga dac.
Edit:
Wczesniej ogladalem podobny film Yoozka jak blokneli 140+ elite ktory mial ok 2-3 bp uh, 0 explo i chyba serpenta na sobie bo zero hitow

Makaveli
Makaveli sluchaj tego Potym jak zatrzymalem film Rawena <powyzszy frag> zapytal mnie czy te dizury (mial na mysli te 3 1- resp 4 dl ,2-miedzy respami ,3-resp 3 dl) wlazl do 3 bo myslal ze to dla sorcow i tam niepadnie ,gosc niema kompletnie pojecia o tibi tj. o poi Q nic niewie
Mostek byl blokniety niema innej opcji zawsze ktso blokuje << a ze na tego nobka wiedzielismy ze wystarczy tylko tylu nas to wiesz ^^
Normalnie idac zabic kogos co ma wieksze pojecie od tego 118ms bierzemy wzaleznosci od miejsca 4-8 ludzi zgrana ekipa ladne akcje tyle ze nieczesto nagrywane.
Pozdr~ ;]

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rzolniez Pokaż post
Yoozek widac ze masz wspomnienia z dziecinstwa , pamietasz jak Celesta to byl nowy server? I kto wtedy s*******al bo go nie lubieli za kozaczenie
5 razy od gsa padles ;s w ciagu 3 dni...

N/C

Tak pozatym to moze dostac bana za Destructiv Berhaviour (czy jakos tak )
w kazdym badz razie Sergio Demonslayer przedewszystkim za lurowanie potworow dostal bana i deleted :> wiec powodzenia

Czy pamietam jak Celesta byla nowym serverem? jak juz to polrocznym odp TAK
mnie nielubieli? huashuASuSAuhAS JAK UWAZASZ
Na gs padlem raz w zyciu nigdyniepadlem 2x w tygodniu a co dopiero 5x w 3 dni AShsaUHasuasuhsah co za i***ta !!!!!!!!!!!!!!!!!! HAHAHAHAHHA
Tyle ze ja navet niemam nic w Criminal Record synek xD!

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez SoniaPz Pokaż post
Yoozek ale rozmowa wczoraj przed twoim domkiem mnie rozwalila... Wszystkich od nOObow przezywal ;P 3 ownerow ?
mnie to juz wszystko powala

Ostatnio edytowany przez Monouth - 01-04-2007 o 17:16.
Monouth jest offline   Odpowiedz z Cytatem