Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Misza
Zacząłem niedawno grać. Fajny klimat, ale nieco nudne. Dobił mnie teraz quest dla Mayi z Henesys - najpierw bieganie po miastach, teraz szukanie dziwnych składników... (dziwnych dla mnie - mam dopiero 15 lvl)
|
Dziwny? Ech, jak będziesz robił misje dla Moppy'ego, to będziesz się śmiał ze swoich słów.
Cytuj:
Aż dziwne, że Nad nie wspomniał o początku mojej kariery.  Zrobiłem warriora i po prostu CUDNIE rozłożyłem statystyki. Miałem 20 lucka, myślałem, że wpływa na drop. Teraz nowym charem mam po 4 INT i LUK, 20 w DEX i reszta w STR...
|
Kod:
Ja: (Środa 28.03.2007 17:49)
oczywiście masz 4 punkty int i lucky?
Mysza: (Środa 28.03.2007 17:48)
tak
Ja: (Środa 28.03.2007 17:50)
gut
Mysza: (Środa 28.03.2007 17:48)
5 int i troche wiecej w lucky
Lol, żebyś widział moją minę, gdy mi powiedziałeś, że pakujesz w lucka, bo będziesz tracił mniej przy śmierci...
Cytuj:
A tak swoją drogą, ile jest warty opal, jeśli chcę go sprzedać graczowi, nie do sklepu? Oczywiście już gotowy opal, nie ruda.
|
Hm, dałem ci od niechcenia 7 opali i już chcesz łapczywie wyciągać kaskę z każdego itema? Niestety, gdy ludzie chcą kupić minerał, wchodzą do Free Market, klikają w pierwsze lepsze stoisko i mają. Zostaw sobie, kiedyś ci się przeda.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez __DARK_SVEN__
|
Nie.
45 lvl. Polecam Sakura Cellions na Amorii. Niemalże jak zwykłe jr. cellions, jednak zamiast 60-100 meso dropią 200-350. I respią się jak szalone. Po wybiciu leży pełno loota, gracze z petami-magentami martwią się tylko o potki.