goburu zaobserwowałem pewien fakt.. gdy tylko ktoś mówi ze najt jest lepszy od sorcca/druta wkraczasz do ackji ze swoim postem a gdy tylko ktoś napisze "Podaj nick 90 MS'a" jest cichutko ... tak keidy pisales post o swoim 90MS'ie byłem na erigu i niestety nikogo w okolicy 85-100 MS'a na Askarze nie bylo (ofc zebyś nie mówił ze specjalnie podalem 90 ale to było tylko w przybliżeniu) Podaj nick tego chara wtedy może naprawisz część swojej marnej reputacji...
Aha co do tematu
Powiem tak miałem 3 postacie: 118 RP 77 EK i 66 ED Nie grałem nigdy sorccem ale kolega (sąsiad)gra nim a ze często do mnie wpada na 2 komp jak jestesmy na hydrach itp. to wiem mneij-wiecej jak to jest meic 90 MS'a i powiem tak: Zamienił by swojego 90 MS'a na mojego 77 Ek z pocałowaniem w rączke ... ma dość ciągłego za*******ania po mf lub proszenia mnie zebym mu wział dodatkowe 30bp mf, Ma dość biedoty (jego majątek nie przekracza z reguły 300k nawet po parunastu boszkach...) ja w tej chwili nie wydaje nic a zarabiam bardzo konkretnie na hydrach a jeśli włacze full atk to około 300 expa na hydre wpadnie więc exp jest w granicach 15k/h który jak na blokowanie + zarabianie mnie bardzo zadowala. On poprsotu chce grać w Tibie i cieszyć się tym a nie tak jak większość z ludzi którzy tutaj są "Bije lvl - sprzedaje items - kupuje mf - nie odrabiam lekcji - lece na hydry - lvl up - ..."
66 ED ma również bardzo dobrze na hydrach mi się expi extra i zazwyczaj sie zwraca, w pk myślę ze niejednego sorcca 80lvl+ bym rozłożył gładko mimo tego ue (...) i e wave (...) ogólnie grać i sie nie przejmować ... a co do 118 rp którym juz nie gram to była udręka napawde ... idziesz na d lair w venore - WOLNE wracasz do depo bierzesz 3bp boltow tachasz po ziemi dochodzisz do d lair ... zajęte kolejka do jutra ... w pvp cięzko sie grało ze względu na brak ofensywnego czaru a samym sd+bolt za duzo nigdy mi sie nie udało zrobić ... i dlatego własnie pall w pvp to jest ... 40 MS spokojnie mógł uciekac przede mną bez utamy i e vitowwac sie co turę/siokac sie co turę bo moje "combo" to max 400 ogólnie nie mam siły wracać do pala. Najt jest najlepszy bo kasy jest full exp może i słaby ale teraz to nie jest najważniejsze - liczy sie dobra zabawa <<-- i to polecam wam tym którzy grają w Tibie
Goburu jeżeli łaska skomentuj CAŁY post (łacznie z jego nagłówkiem) a nie pojedyńcze cytaty ...
Pozdrawiam
team_pk_druid
|